Evlenmeyi Düşünenlere Müjde! Türkiye Finans'tan Büyük Kampanya! Acele Edin Son Gün 31 Aralık!

Evlenmeyi Düşünenlere Müjde! Türkiye Finans'tan Büyük Kampanya! Acele Edin Son Gün 31 Aralık!
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 23:56:00

Türkiye Finans'tan evlenmeyi düşünenlere müjdeli haber geldi. Bu kampanyadan kimler yararlanabilecek? Özellikleri nelerdir?

Evlenme hayali olan fakat maddi zorluklar masraflar yüzünden sıkıntılı süreç yaşayan vatandaşı mutlu edecek ve destek olacak müjdeli haber geldi. Evlilik öncesinde özellikle dar gelire sahip vatandaş ne kadar bu mutluluğa erişmek istesede zor bir süreç olmaktadır.

Bu sürece destek olmak isteyen Türkiye Finans tarafından evlilik finansmanı kampanyası başlatılmıştır. Evlenmeyi düşünen binlerce çift bu müjdeli haberin detaylarını merak ediyor ve yakından takip ediyor. İşte bu kampanyasnın detayları...

EVLENECEKLERE MÜJDE!

Türkiye Finans tarafından evlenecek çiftler için duyurusu yapılan bu kampanyanın detayları merak ediliyor. Bu kapsamda detaylı açıklama banka tarafından geldi. Banka Evlilik Finansmanı desteği ile evlenmeyi düşünen çiftlerin yanında olarak evlilik öncesi ve sonrasına destek olarakihtiyaçlarına destek olmayı amaçlıyor. Bu süreçte yaşayacakları sıkıntılı süreci kolaylıkla atlatmalarına olanak sağlıyor.

EVLİLİK FİNANSMANI KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Türkiye Finans evlenecek çiftlere destek olmayı amaçlarken, bu kampanya ile düğün ev kurma planları ve balayı hayallerinize kolaylıkla kavuşmanızı sağlıyor. Bu kampanya'dan %1.42'den başlayan kar oranları ve 36 aya varan vade imkanları ile ödemelerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. Kolaylıkla geri ödemelerinizi yapmanıza destek oluyor. Ayrıca krediye şimdi başvuru yapabilir ve ödemelerinize 2022 'de başlayabilirsiniz.

KAMPANYA'DA SON GÜN NE ZAMAN?

Evlenmeyi düşünenler için Türkiye Finans kampanyası, 14 Ekim 2021 tarihinde başlamıştır. Kampanya da son gün ise 31 Aralık olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında kampanyadan yararlanabilirsiniz. 

BU KAMPANYA DA AVANTAJLAR NELERDİR?

Türkiye Finans evlilik finansmanı ile harcamalarınızı kolaylıkla yapmanıza olanak sağlanmaktadır. Alacağınız finansman miktarına göre 36 ay vade seçeneğine kadar kullanabilme imkanı sağlanmaktadır. Bu kampanya yeni kuracağınız yuvanızda zorluk çekmeden hayallarinize kavuşarak kolay ödeme imkanı yanınızda olmayı hedefliyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR