Erdoğan'dan Emekli İçin 5000 TL Ödeme Duyurusu Müjdesi Geldi, Bankalar Ödeyecek

Erdoğan'dan Emekli İçin 5000 TL Ödeme Duyurusu Müjdesi Geldi, Bankalar Ödeyecek
YAYIN TARİHİ: 4.10.2021 15:01:00

Erdoğan'dan Emekli İçin 5000 TL Ödeme Duyurusu Müjdesi Geldi, Bankalar Ödeyecek. Emekli olan kişiler 5000 TL alabilecekler. İşte detaylar...

Emekli olan kişiler için yeni bir haber var. Emekli maaşınız üzerinden 5000 TL ve üzerinde destek alabileceksiniz. Emekli olan kişiler, nakit avans limitleri için 5000 TL başvurusunu yaptıklarında şartsız olarak nakit imkanından faydalanacaklardır. 5000 TL ve üzerinde nakit imkanı almak isteyenlerde bankalardan başvuru yapacaklar...

Cumhurbaşkanı emekliye verilsin dedi. En az 5000 TL ödenecek. Cumhurbaşkanının yapmış olduğu duyuru sonrasında kamu bankaları ile bazı özel bankalar emekli olan kişileri 5000 TL'ye kadar acil nakit kredi desteği sağlayacak. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu uyarı sonrasında kamu bankaları ile birlikte özel bankalarda kendi bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilere de 5000 TL'ye kadar onay verecek. 5000 TL ödeme ihtiyaç Kredisi olarak verileceği için bu krediyi kullanacak olan emeklilere 36 ay vadeye kadar işlem yapılacak. Emekli maaşımızı bankalar üzerinden alıyorsanız başvuru yapmak için ayrıca banka şubelerine gitmenize gerek yok.

Ziraat Bankası üzerinden acil ihtiyaçları için emeklilere 5000 TL ödeme


Ziraat Bankası üzerinden acil ihtiyacınızın olması durumunda ve emekli olmanız durumunda 5000 TL'ye kadar ödeme alabileceksiniz. Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte emekli olan müşterilerine 5000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme veriyor. Ödeme almak isteyen kişiler Ziraat Bankası mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir başvuru yaptıktan sonra da kredi onayı alırlarsa bu onaylanan tutarı hesaplarına atabilirler. 


Halkbank üzerinden de 5000 TL emekli destek kredisi

Halkbank üzerinden de 5000 TL'ye kadar emekli destek kredi kampanyası başladı. Halkbank emekli olan kişileri 5000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı verirken düşük faiz oranları ile işlem yapacağını duyurdu. Halkbank banka şubelerinden veya Halkbank mobil uygulaması üzerinden yapacağınız kredi başvurusu devlet destekli olacağı için düşük faiz oranları ile sizlere sunulacak. 5000 TL'ye kadar emekli destek kredisi alacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar bu Kredi ödemelerini geri ödemesini sağlayacaktır. Halkbank ayrıca emekli maaşını kendi bankasından alan müşterilere emekli promosyonu ve artı para imkanı da sağlıyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR