EDHO'nun Yerine Yenisi Geliyor! Onur Tan İle Oktay Kaynarca Yine ATV'de Şovunu Sergileyecek

EDHO'nun Yerine Yenisi Geliyor! Onur Tan İle Oktay Kaynarca Yine ATV'de Şovunu Sergileyecek
YAYIN TARİHİ: 29.11.2021 13:10:00

​Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapması seyircilerinde büyük üzüntü yaratsa da müjdeli haberler geldi. Dizinin yönetmen Onur Tan ile Oktay Kaynarca ile atv'ye yeni bir dizi hazırlıyor.

EDHO'nun Yerine Yenisi Geliyor! Onur Tan İle Oktay Kaynarca Yine ATV'de Şovunu Sergileyecek. ATV ekranlarında final yapmasıyla milyonlarca seyircisini kahreden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan heyecanlandıran bir haber geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun yönetmenliklerini de yapan Onur Tan ile dizinin başrolü Oktay Kaynarca atv'ye yeni bir dizi yapıyor. Kanalın Oktay Kaynarca'nın yapım şirketleriyle görüşmemesini istediği de gelen bilgiler arasında.



EŞKIYA FİNAL YAPTI SIRADA O VAR

Onur Tan ve Oktay Kaynarca'nın atv için hangi projeyi hazırlayacağı bu gelişmeyi duyan seyircilerin bir numaralı gündemi oldu. Gelecek günler açıklama yapılması bekleniyor.

FİNAL KARARI ALINMIŞTIR


Ekim sonu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlarda olması bekleniyordu. Ancak tüm beklentiler son buldu. Bugün dizinin yayınlanmaması final iddialarını doğru çıkarmıştı.



EKİBE VEDA MESAJI

atv'den ses çıkmaması ve irtibat kurulamaması üzerine 200. bölümde kadroya katılan yeni oyunculara "Dizi bitti, artık serbestsiniz" denilmişti.

ONUR TAN VE OKTAY KAYNARCA VEDA ETMİŞTİ

Dizinin başrol oyuncu geçen hafta pazar günü Moğol İmparatoru Cengiz Han'ın bir sözüyle Instagram hesabından veda mesajı yayınlamış ve dizinin final haberini duyurmuştu. Dizinin 7 yıldır yönetmenliğini yapan Onur Tan da yayınladığı veda mesajında ekibe teşekkür etmişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR