EDHO Yeniden Başlayacak Mı? Son Efsane Ne Zaman? EDHO (Son Efsane) Hangi Kanalda Yayınlanacak?

EDHO Yeniden Başlayacak Mı? Son Efsane Ne Zaman? EDHO (Son Efsane) Hangi Kanalda Yayınlanacak?
YAYIN TARİHİ: 5.01.2022 16:38:00

ATV'nin reyting rekortmeni dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi 7. sezonu bir türlü yayına gelmemişti. Hayranları yeni sezonu beklerken önemli bir iddia ortaya atıldı. Efsane diziler arasına girmeyi başaran EDHO'nun merakla beklenilen 7. sezonuna dair flaş bir ilerleme yaşandı. Dizinin 7. sezonun yayınlanacağı iddiası dizi hayranlarını heyecanlandırdı. Peki EDHO yeniden başlayacak mı? Son Efsane ne zaman? EDHO (son efsane) hangi kanalda yayınlanacak?

ATV ekranlarının en sevilen dizi olan EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ekrana gelmemişti. Dizinin müdavimleri ise oldukça üzülmüştü. EDHO ile ilgili ise yeni iddalar gelmeye devam ediyor. EDHO hayranlarını üzen bu gelişmenin sonrasında dizinin 7. sezonunun film olarak tekrardan yayınlanacağı iddia edildi. Reytingleri altüst eden dizinin adının  'son efsane' olacağı ortaya sürüldü. 

EDHO'NUN YERİNİ ALACAĞI İDDİA EDİLEN SON EFSANE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre EDHO'nun 7. sezonu ekranlara tekrardan gelecek. Fakat 7. sezon dizi olarak değil de film formatında olacak. EDHO'nun7. sezonunun film durumuna getirileceği ve adının da 'Son Efsane' olarak değişitirileceği belirtildi. Son Efsane adı verilebilecek olan filmin ne vakit yayınlanacağı ise şimdilik net değil.
 

EDHO TEKRARDAN BAŞLAYACAK MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bilindiği gibi ATV ekranlarının en çok izlenen dizisiydi. Bu anlamda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. sezonu film versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Fakat filmde Oktay Kaynarca olmayacak.

EDHO (SON EFSANE) HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?


EDHO (Son efsane) filmi çevrimiçi içerik platformu BluTV'de yayınlanacak. Filmin ne vakit ve hangi tarihte yayınlanacağı ise şimdilik belli değil.




BLUTV ÜCRETLİ Mİ?

BluTV, 2015 senesinde Doğan Holding çatısı altında kurulan, gerçek vakitli veri akışı ve video on demand vasıtasıyla internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Bilgisayar, mobil cihazlar ve akıllı televizyonlar üzerinden erişilebilen uygulama, canlı televizyon yayınlarının yanı sıra film, dizi, spor, hayat ve erişkin türlerinde yerli ve yabancı içerikler sunmaktadır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR