Bu Banka Tek Başına Ambargo Koydu! Her Başvuru Yapana 17.000 TL Veriyor, ATM'den Çekebilirsiniz

Bu Banka Tek Başına Ambargo Koydu! Her Başvuru Yapana 17.000 TL Veriyor, ATM'den Çekebilirsiniz
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 19:13:00

Peş peşe açıklama yapıldı. Her başvuru yapana 17.000 TL veriyor, ATM'den çekebilirsiniz Son dakika kampanyası yapan Garanti Bankası, 17.000 TL onay veriyor. İşte detaylar...

Bu Banka Tek Başına Ambargo Koydu! Her Başvuru Yapana 17.000 TL Veriyor, ATM'den Çekebilirsiniz. Bankaların son dönemlerde yaptıkları kredi kampanyaları vatandaşları oldukça sevindiriyor. Bu anlamda Vatandaşlar bu kampanyalar ile acil nakit ihtiyaçlarını anında karşılıyor. Son aylarda kampanya yapan bankalara Garanti Bankası'da eklenmiş bulunuyor. Bankalardan kredi almak için internet sitelerini ve mobil uygulamaları takip edebilirsiniz. Bu bağlamda Garanti Bankası ihtiyacı olan kişilere 17.000 TL vereceğini açıkladı. SMS ve internet sitesi bağlamında şubelere gitmenize gerek kalmadan bu son dakika kampanyasından yararlanabileceksiniz. 



Özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası rahatlatan bir kampanya ile adından söz ettirdi. İhtiyaç sahibi olan kişilere 17.000 TL ödeme yapılacak. Bu kampanya ile 3 ay ödemesiz olarak 36 vade ile kredinizi alabileceksiniz. Tek yapmanız gereken ise güzel bir kredi notu sağlamak olacaktır. Kredi notunuz ne kadar yüksek olursa kredi alma şansınız da o derece yüksek olur. 




GARANTİ BANKASI SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU 

Cep telefonunuzdan SMS ile başvuru yapmak ise artık daha kolay bir hale gelmiş durumda. Garanti Bankası SMS ile kredi başvurusu yaparken, TC kimlik yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, istediğiniz kredi tutarını yazarak 3280'e mesaj atmanız yeterli oluyor. Daha sonra yaptığınız kredi başvurusu kredi notunuza göre onay alırsanız hemen telefonunuza bildirim geliyor. Eğer onay gelmişse para hesabınıza anında yansıyor. SMS ile kredi başvurusu yapmayan vatandaşlar ise en yakın Garanti Bankası şubesine giderek başvuru yapıyor. Defalarca söylediğimiz gibi başvurunun onaylanması için iyi bir kredi notuna sahip olmanız gerekiyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR