Biri Kerem Bürsin’in yeni biri de eski aşkı! Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya birbirine girdi

Biri Kerem Bürsin’in yeni biri de eski aşkı! Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya birbirine girdi
YAYIN TARİHİ: 26.11.2021 23:06:00

Son yılların en çok konuşulan 2 ismi Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel hiç kuşkusuz. İkisinin ortak noktası ise Kerem Bürsin. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin bir dönemim gıpta ile bakılan çiftlerinden biriydi ancak sürpriz bir şekilde ayrıldılar. Kerem Bürsin sonrasında yine gözde isimlerden biri olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hal böyle olunca Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel devamlı olarak karşılaştırılıyor. İki güzel kadın bu kez pişti oldu ve birbirine girdi. Bakın nasıl.

Biri Kerem Bürsin’in yeni biri de eski aşkı! Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya birbirine girdi ... Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın aşkı birlikte rol aldıkları reklam filminde başladı. O dönem Çağatay Ulusoy’la olan aşkı bitmiş olan Serenay Sarıkaya’nın adı Kerem Bürsin’le anıldı anılmasına ama ikili aşkı reddetti. Sonrasında ilişkilerini kabul eden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin hakkında o dönem ‘markanın önüne geçmemek’ adına aşklarını reddettiklerine dair iddialar ortaya atılmıştı.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in nikah masasına oturması beklenirken çiftimiz sessiz sedasız ayrıldılar. Ayrılık iddiaları, yasaklı madde iddiaları atıldı atılmasına ama çiftin neden ayrıldığı bir türlü ortaya çıkmadı. Her iki taraf da sessiz kalmayı tercih ettiler. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in neden ayrıldığının yanıtı ise Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le yaşadığı dönemde ortaya çıkacaktı.

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya, Ozan Güven aracılığıyla Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başladı. Kerem Bürsin ise rol almaya başladığı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel’e kalbini kaptırdı. O dönem Hande Erçel’in Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığını hatırlatmakta fayda var. Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrılığının nedeni bu dönem de ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin evleniyordu. Ama Serenay’ın bir şartı vardı, evlilik sözleşmesi…

Şimdilerde yollar ayrılmış olsa da ikisi de ünlü, biri eski biri yeni sevgili sürekli kıyaslanıyor. Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel geçtimiz günlerde bir markanın bluzüyle pişti oldu ve ortalık karıştı. Bvlgari markasının yüzü olan Serenay Sarıkaya markanın ürünüyle poz verdi. Ancak bir detay vardı. Çünkü Hande Erçel de aynı üstle kameralara poz vermişti.  İki güzel oyuncunun fanları Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel'i kıyaslayarak "Hangisine daha çok yakıştı?" yarışı yaptı. İşte o pişti…

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR