Bay Becerikli öldü mü? Mister Maker Phil Gallagher'ın Bilinmeyen Sırrı Şoke Etti! Hayranları Yasta!

Bay Becerikli öldü mü? Mister Maker Phil Gallagher'ın Bilinmeyen Sırrı Şoke Etti! Hayranları Yasta!
YAYIN TARİHİ: 20.02.2022 10:00:00

Peş peşe açıklamalar yapıldı. Phil Gallagher öldü mü? Mister Maker Phil Gallagher'ın bilinmeyen sırrı ise hayranlarını adeta şoke etti. ​Dünya çapında pek çok bireyin yakından tanıdığı Bay Becerikli belgeseline dair detaylar araştırılıyor. Bilindiği üzere Bay Becerikli karakterini Phil Gallagher canlandırıyordu. 60 bölüm yayınlanan belgeseldeki ünlü ismin yaşamını yitirdiği iddia ediliyor. Peki, Bay Becerikli öldü mü? Mister Maker kimdir, öldü mü? Phil Gallagher kimdir? 

Bay Becerikli öldü mü? Mister Maker Phil Gallagher'ın billinmeyen sırrı şoke etti. Bay Becerekli belgeselinin sevilen ismi olan Phil Gallagher'in hayatına dair veriler araştırılıyor. 2008 yılından itibaren ekranlarda olan Bay Becerekli belgeseli 60 bölüm yayınlanmıştı. Peki, Bay Becerikli öldü mü? Mister Maker kimdir, öldü mü? Phil Gallagher kimdir? İşte haberin detayı...

HAYRANLARI ŞOKTA! BAY BECERİKLİ ÖLDÜ MÜ? MİSTER MAKER PHİL GALLAGHER'IN BİLLİNMEYEN SIRRI ŞOKE ETTİ


Belgeselde Bay Becerekli karakteri Phil Gallagher doğrultusundan canlandırılmıştı. Sosyal medyada ünlü ismin hayatını kaybettiği iddia edilse de şimdilik bir açıklama gelmedi.



Bay Becerikli, bir İngiliz eğlence belgeselidir. İlk olarak 23 Şubat 2008'de PBS Kids Sprout TV programında yayına çıkmıştır. Bölüm adedi 60'tır.




Bu programda 1 dakika vakti ve çocukların Bay Becerikli'den yardım alması dışında Bay Becerikli çoğu vakit sı

İlk bölüm yayın tarihi: 17 Eylül 2007

Kanal: CBeebieskılır ve sonucunda bir şeyler yapmaya karar verir. Becerikli kamyonundan eşyalar alır ve bir bölüm daha sihirli bir şekilde oluşur.

Bitiş Tarihi: 31 Mart 2009
Oyuncular: Phil Gallagher




DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR