Bankalar, Ev Hanımlarına, Çalışan Kişilere 4.500 TL Verileceğini Duyurdu, Son Dakika Haberi Var

Bankalar, Ev Hanımlarına, Çalışan Kişilere 4.500 TL Verileceğini Duyurdu, Son Dakika Haberi Var
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 10:19:00

Bankalar evde çalışanlara ve bu bağlamda iş kadınlarına acil gereksinimleri amacıyla 4.500 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Genellikle çocuklu annelerin acil gereksinimleri amacıyla bu kredi ödemeleri yapılacak. Bu gereksinim ödemeleri hanımların banka hesaplarına artı para olarak yansıtılacaktır.

Bankalardan hanımlara müjde geldi. Bankalar ev hanımlarına ve çalışan hanımlara 3000 TL ödeme yapılacağını duyurdu. 4.500 TL krediye müracaat yapacak hanımların lüzumlu koşulları sağlamaları halinde kredileri onaylanacak. 



4.500 TL gereksinim ödemesinden yararlanmak isteyen hanımların belirti edilen şartlara makul olmaları gerekiyor. Gereken şartları gerçekleştiren hanımların kendi banka hesapları üstünden müracaat yapmaları halinde onay alacaklar.


Onay alabilmek isteyen kişilerin banka kredi notları tespit edilen seviyenin üstünde olması gerekiyor. Bunun amacıyla de daha evvel kredi çekmiş ya da kredi kartı kullanmış vatandaşlar olmaları gerekiyor. Bankalardan daha evvel kredi çeken ve düzgün ödeyen aynı vakitte da kredi kartlarına sahip olan ve ödemelerini derli toplu olarak yapan vatandaşların kredi notları yüksek olmaktadır. Kişilerin lüzumlu müracaat yapmaları halinde 3 dakika amacıylade onay alacakları belirtiliyor.

Garanti Bankası Hesabı Olan Hanımlara 4.500 TL 


Garanti Bankası olan ve Garanti Bankası programını kullanan hanımlara Garanti Bankası doğrultusundan 4.500 TL tüketici kredisi verileceği duyuruldu. Garanti Bankası programı üzerinden bir çok işlemlerini sağlayan vatandaşlar bu program üzerinden de gene 4.500 TL kredi başvurularını yapabilecekler.

4.500 TL nakit avans müracaatı onaylanan banka müşterilerinin onay mesajları sms yolu ile cep telefonlarına gönderilecek ve onaylanan tutar Garanti Bankası hesaplarına yatırılacaktır.  Garanti Bankası hesaplarına nakit avans isteği gerçekleşen vatandaşlar bu parayı istedikleri vakit ve istedikleri şekilde harcayabilirler.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR