Banka Haberi Son Dakika: 40.000 TL Şartsız, Kefilsiz, Kimliksiz Kredi Verilecek

Banka Haberi Son Dakika: 40.000 TL Şartsız, Kefilsiz, Kimliksiz Kredi Verilecek
YAYIN TARİHİ: 5.10.2021 09:54:00

ING Bank anında onaylı 40.000 TL kredi kampanyası başladı. ING Bank anında onaylı 40.000 TL kredi nasıl alınır? Şartları nelerdir, yazımızdan öğrenebilirsiniz.

ING Bank üzerinden anında onaylı 40 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapmanız mümkündür. ING Bank üzerinden verilen bu krediler de 40.000 TL işlem yapmak isteyen müşteriler ING Bank şartlarına uygun olmaları durumunda kredilerini anında kullanabilirler. ING Bank diğer bankalardan ayıran tek özelliği ise kredi notunuza göre faiz oranı uygulayacak olmasıdır. Kredi notuna göre bankalardan faiz oranlı kredinizi alabilirsiniz. İhtiyaç Kredisi olarak verilecek olan bu kredilerde banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen işlem yapabileceksiniz.

ING Bank anında onaylı 40.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

ING Bank üzerinden anında onaylı 40.000 TL kredi kullanmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesi üzerindeki sizler için yapılmış olan kredi başvuru formunu düzenli bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Vereceğiniz bilgilerin doğru olması durumunda banka sizlere hemen sonuç verecektir. Kredi sonucu uygun olan müşterilere başvuru yapılan ekranda hemen sonuç verilir. Kredi sonucu sonunda formda yazdığınız banka şubesinden 40 bin TL'ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. 40.000 TL onay almak istiyorsanız banka kredi notunuzun en az 1200 ve üzerinde olması, banka kredi siciliniz de de bir sıkıntı olmaması gerekiyor. Özellikle daha önceki banka çalışmalarınızdan dolayı icralık bir durumunuz varsa maalesef onay alamazsınız. ING Bank bu şekilde sizlere kredi imkanı sunmaktadır.

ING Bank SMS ile 40.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, ING Bank üzerinden 40 bin TL'ye kadar işlem yapmak istiyorsa, SMS atarak da onay alabilirler. SMS kredi başvurusu sistemi olan 2205 numarasına kredi yazıp boşluk bırakın ve daha sonra kimlik numaranızı eksiksiz bir şekilde yazarak 22.05 numarasına gönderin. Bu numarayı gönderdikten sonra 5 dakika içerisinde kredi sonucu cep telefonunuza gelecektir. Kredi sonucu onay alan müşteriler uygun faiz oranları ile birlikte ne kadar onay aldıklarını cep telefonuna gelen mesaj ile öğrenebilirler. Kredi onayından sonra bu mesaj ile birlikte en yakın banka şubesine giderek kimlikle kredinizi kullanmanız mümkündür. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade ve 3 ay erteleme yapma imkanınız bulunmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR