Akbank Ve 2 Bankadan Para Açıklaması: 26.000 TL Banka Şubelerine Gitmeden Hesabınıza Gönderilecek

Akbank Ve 2 Bankadan Para Açıklaması: 26.000 TL Banka Şubelerine Gitmeden Hesabınıza Gönderilecek
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 11:31:00

Akbank bağlamında başvuru yaparak kredi kullanmak isteyenlere 26.000 TL'ye kadar nakit kredi olanağı sağlanmaktadır. 26.000 TL bağlamında tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyenlere Akbank ve 2 banka üstünden kredi verecekler. Akbank haricinde, İNG ve TEB Bank'ta kampanyaya katıldı. 

3 Bankanın yaptığı kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar 3 sene vadeyle kadar ve 90 gün ertelemeli kredi olanağı sunulacaktır. Bankalar kredi notu 1100 ve üstünde olan vatandaşlar amacıyla başlattığı bu kampanya da sizlerde anında başvurunuzu yapabilirsiniz. 



AKBANK 

Acil nakit ihtiyaçlarınız amacıyla Akbank'tan SMS Kredi! ... KREDİ yazın boşluk bırakın T.C. Kimlik Numarayı yazın 4425'e iletin kredi cevabınız anında cebinize gelsin!

Akbank tüketici kredisi kampanyasına katılacak vatandaşlar en makul faiz oranları ile kredilerini bu bankalar üzerinden almaktadırlar. TC kimlik numarası üzerinden müracaat yaptığınızda anında neticesi öğreneceksiniz. 




İNG BANK 

İNG BANK kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek kredi müracaatı yapabilirsiniz. İNG BANK bireysel kredisi kampanyasına katılmak amacıyla mobil program üzerinden de kredi müracaatı yapabilirsiniz. İNG BANK tüketici kredisi amacıyla mobil program üzerinden nakit kredi kullanacaksınız. Banka şubelerine gitmeden 26.000 TL alabileceksiniz.

TEB BANK 

TEB BANK üzerinden de kredi müracaatı yapılıyor. Bireysel tüketici kredisi olarak verilebilecek bu kredi kampanyasında 26.000 TL'ye kadar anında netice veriyor. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar TEB BANK şubelerine kimlikle müracaat yapabileceklerdir. Hem de bankanın mobil programı üzerinden kredi alabileceksiniz. 




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR