11 Mart Cuma Kocaeli Valiliği Okullar, Üniversiteler Yarın Tatil Mi? Kocaeli Kar Tatili Var Mı?

11 Mart Cuma Kocaeli Valiliği Okullar, Üniversiteler Yarın Tatil Mi? Kocaeli Kar Tatili Var Mı?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 16:05:00

Kocaeli Valiliği yarın 11 Mart Cuma kar tatili var mı? Kocaeli'de kar yağışı yine kendini göstermeye başladı. Meteoroloji ile AKOM’dan gelen son dakika yoğun kar yağışı uyarılarının anında sonrasında Kocaeli'de gece saatlerinde başlayan kar yağışları etkisini iyice arttırdı. 10 Mart Perşembe gününde Kocaeli'de okullar tatil ilan edilirken öğrenciler şimdi de 11 Mart Cuma okullar tatil mi sorusuna cevap aradı.

​Peş peşe kar tatili haberleri geldi. bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 11 Mart 2022 Kocaeli'de okullar yarın tatil mi' Sorusuna yanıt aramaya başladı. Her kar yağışının ardından olduğu gibi gözler gene Valilik'te... Peki, 11 Mart 2022 Kocaeli Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 11 Mart Ayı Cuma yarın Kocaeli'de okullar tatil mi?

11 MART CUMA KOCAELİ VALİLİĞİ OKULLAR, ÜNİVERSİTELER YARIN TATİL Mİ? KOCAELİ KAR TATİLİ VAR MI?

KOCAELİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

10 Mart Perşembe gününden 14 Mart Pazartesi gününe kadar ildeki tüm resmi ve özel esas eğitim ve orta öğretim kurumlarında, halk eğitim merkezlerinde, özel eğitim kurslarında ve başka kurslarda yüz yüze eğitime ara verildi. Kocaeli'de 11 Mart Cuma gününde okullar tatil ilan edildi.


METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre: Güney Ege kıyıları dışında ülkemiz genelinin Aralıklı yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Kuzey Ege kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz kıyıları ile Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve yer yer sağanak, başka yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenilen yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Yalova, Bursa, Bilecik, Tekirdağ'ın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Konya, Karaman, Aksaray, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Antalya’nın doğusu, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde güçlü olacağı ön görü ediliyor. Rüzgarın, Marmara ve Ege ile Batı Akdeniz’in batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusunda güneybatı yönlerden güçlü (40-60 km/sa) olarak eseceği ön görü ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Trakya ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası bekleniyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR