100.000 TL Esnaf Kredisi Başladı, 3 Banka Birleşti, Düşük Faizli Kredi Verilecek

100.000 TL Esnaf Kredisi Başladı, 3 Banka Birleşti, Düşük Faizli Kredi Verilecek
YAYIN TARİHİ: 4.10.2021 23:35:00

Esnaf olanlara 100.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? Esnaf olanlara destek kredisi 100 bin TL'ye kadar hangi bankalardan veriliyor? Sizlere yazımızda esnaf olan kişilerin hangi bankalardan kredi başvurusu yapacaklarından bahsedeceğiz.

100.000 TL kadar kredi başvurusu yapmak isteyen esnaf olan vatandaşlar belirli şartlara uygun olmaları durumunda bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabilirler. Sizler de eğer bir bankadan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka kredisi sicilinizin iyi olması durumunda onay kalabilir ve kredinizi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler daha önceki banka çalışmalarında sıkıntı yaşamadıkları durumda vereceğimiz bankalardan kredilerini kullanabilirler. Şimdi sizlere bu kredileri hangi bankalardan alabileceğiniz hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Denizbank 100 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf olan vatandaşlarımız Denizbank şubelerine giderek 100.000 TL'ye kadar anında destek kredilerine alabilirler. Denizbank üzerinden 100 bin TL kredi başvurusu yaptığınızda banka sizlere hızlı bir şekilde onay verecek ve bu onay sonrasında kredinizi aynı gün içerisinde şubelerden kullanabileceksiniz.
Denizbank ayrıca esnaf olan vatandaşlara SMS kredi veriyor. Esnaf ve KOBİ olan müşterilere 100 bin TL'ye kadar kredi başvurusunu SMS ile ve internet sitesi üzerinden de yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzu mesaj kısmına girerek ESNAF yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazıp 32/80 gönderin. Vergi levhanızın olması durumunda bu kredini sonucu cep telefonunuza gelecektir. Onaylanan krediyi en yakın Denizbank şubesinden kullanabilirsiniz. Banka bu krediyi 100.000 TL'ye kadar vermektedir.

Garanti Bankası esnaf olanlara 100.000 TL kredi başvurusu

100 bin TL'ye kadar kredi almak isteyen müşterilerden esnaf olan vatandaşlar, en yakın Garanti Bankası şubesine giderek buradan Kredi başvurularını hızlı bir şekilde yapabilirler.
Garanti Bankası esnaf olan müşterilere 100.000 TL kredi imkanı sağlamaktadır. Sadece kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvuru yapabileceğiniz. Bu banka üzerinden 36 ay vadeye kadar 100.000 TL kredi kullanabilirsiniz kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka kredi sicili uygun olması durumunda 100.000 TL kredilerine 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde alabiliyor. İlk kredi taksit ödemesinde dilerseniz 3 ay ertelemeli de kredinizi kullanabilirsiniz.

Burgan Bank 100.000 TL kredi başvurusu

100 bin TL'ye kadar kredi veren bankalar dan birisini Burganbank olmaktadır. Eğer esnafsanız ve kredi ihtiyacınız varsa size en yakın Burgan Bank şubesine giderek buradan kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizleri sonucu söyler.
Kredi sonucu uygun olan kişilerde o bankalardan kredilerine bize bir şekilde alabilir. 100.000 TL üzerinde kredi ihtiyacınız varsa da bankaya ipotek vererek dilediğiniz zaman kredi alabilirsiniz. İpotekli ihtiyaç kredilerinde banka sizin verdiğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin yarısına kadar sizlere kredi vermektedir. Krediler 36 ay vade ile sınırlandırılır. Banka ayrıca diğer banka borçları da kapatmak isteyecektir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR