10 Mart 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puan Durumu! Yemekteyiz'de Bugün Uğur Erdönmez Kaç Puan Aldı?

10 Mart 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puan Durumu! Yemekteyiz'de Bugün Uğur Erdönmez Kaç Puan Aldı?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 19:17:00

​TV8 de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mart 2022 yeni bölümü ile görülmemiş bir haftaya daha başladı. TV8 de yayınlanan ve gündüz kuşağının en fazla izlenilen yarışma programı olan Her hafta birbirinden iddialı müsabakacıları ile izleyici karşısına çıkan müsabaka uygulamasında Bu hafta da olabildiğince birbirinden iddialı olan yarışmacılar performanslarını gösterecek. Yarışmacıların rekabeti Cuma gününe kadar devam edecek. 

En çok izlenen Zuhal Topal'ın sunumu ile hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz görülmemiş bir haftaya daha başlıyor. Yemekteyiz'de bu hafta da 5 yarışmacı haftanın birincisi olmadığı büyük ödülü kazanmak hedefiyle birbirlerine karşı yarışacak. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mart 2022 yarışmacısı kaç puan aldı? 9 Mart Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu ve merak edilenler haberimizde...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 10 MART 2022 PUAN DURUMU! 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün haftanın iddialı yarışmacılarından Uğur Erdönmez Yarışıyor. Rakiplerini evinde ağırlayan Uğur Bey'in puanları ekran başında takip eden izleyiciler doğrultusundan da merak ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Mart 2022 puan durumu açıklandı. 

Ayfer Hanım: 6 puan

Ece Hanım: 4 puan

Emral Bey 5 puan

Ebru Hanım: 5 puan

Bugün yarışan Uğur bey toplam 20 puan aldı. 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 9 MART 2022 PUAN DURUMU! 

Televizyon kanallarında en çok izlenen müsabaka uygulamaları arasında tespit edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı devam ediyor. Bu hafta da birbirinden iddialı 5 müsabakacı haftanın birincisi olabilmek ve büyük mükafatı kazanabilmek amacıyla Yarışıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mart 2022 müsabakacısı Emral Bey oldu. Bu haftanın iddialı isimleri arasında olan Emral Bey en iyi yemekleri gerçekletireceğini ve en yüksek puanı alacağını iddia ediyor. 
 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 8 MART 2022 PUAN DURUMU! 

Haftanın 2. günü yarışan Ebru Hanım yemeklerini hazırladı. Bu hafta 15 bin TL’yi mutlaka kazanacağını ifade eden Ebru Hanım, sunumlarında da bir hayli iddialıydı. Peki, Ebru Akdağ bugün kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 8 Mart 2022 puan hali şu şekilde oldu:


Ayfer Hanım: 8 puan

Ece Hanım: 5 puan

 

​ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 7 MART 2022 PUAN HALİ SONUÇLARI


Yemekteyiz'de haftanın ilk gününde Yine olabildiğince iddialı bir yarışmacı hünerlerini gösterdi. Hem Zuhal Topal hem de masada tespit edilen başka yarışmacılar da menüyü puanladı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Mart 2022 puanları şu şekilde oldu:

Ayfer Hanım: 7 puan

Ebru Hanım: 6 puan

Uğur Bey 6 puan

Emral Bey: 6 puan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Mart 2022 yarışmacısı Ece hanım toplam 25 puan aldı. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR