10 Mart 2022 Terörist Fetullah Gülen Neden Öldü, Hastalığı Nedir? Fetullah Gülen FETÖ Öldü Mü?

10 Mart 2022 Terörist Fetullah Gülen Neden Öldü, Hastalığı Nedir? Fetullah Gülen FETÖ Öldü Mü?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 09:52:00

Fetullah Gülen FETÖ Öldü Mü? ​​Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den son dakika haberleri geldi. Bu anlamda Fetullahçılara yakınlığıyla tanınan yayınevi Tughra Books, Fethullah Gülen amacıyla taziye mesajı yayınladı. Peki Fetullah Gülen neden öldü, hastalığı nedir? Soruları büyük bir artış yaşandı. Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, Amerika'nın Pensilvanya eyaletindeki malikanesinde kaydedilen videolarla teşkilat üyelerine mesajlar gönderiyordu.

​​10 Mart 2022 Son Dakika: Haberler gelmeye devam ediyor. Fetullah Gülen FETÖ öldü mü? ​Terör teşkilatı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den son dakika haberleri geldi. 81 yaşındaki FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü belirtildi. Fetullah Gülen neden öldü? Soruları büyük bir artış yaşandı. Fetullah Gülen, daha önce yaptığı açıklamasda “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” demişti.  Peki Fetullah Gülen neden öldü, hastalığı neydi?  Terör örgütüne ait sosyal medya hesaplarından, elebaşının son görüntüsü 23 Şubat 2020 tarihinde yayımlanmıştı. 

10 MART 2022 SON DAKİKA FETULLAH GÜLEN FETÖ ÖLDÜ MÜ? TERÖRİST FETULLAH GÜLEN NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

#SONDAKİKA Fetullahçılara yakınlığıyla tanınan yayınevi Tughra Books, Fethullah Gülen amacıyla taziye mesajı yayınladı.

FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğü haberi son dakika olarak geldi. Fethullah Gülen’in öldüğü iddia edildi. Pensilvanya’daki çiftliğinde öldüğü iddia edilen terörist Gülen’in ölümü doğrulayan şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı fakat ABD kaynaklı alınan bilgiler, öldüğü iddiaları güçlendirecek boyutta. 

FETÖ elebaşı Gülen'den 6 aydır görüntü yok: Son sözü "Hastayım" oldu.
15 Temmuz hain darbe girişiminde tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen, 23 Şubat 2020 tarihinden beri görüntülenmedi. Elebaşı, son yayınlanan videosunda sağlık sorunlarından söz edip 'Hastayım' demişti.


"FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ" HABERİ YAPAN TUGHRA BOOKS NEDİR? KİTAP MI GAZETE Mİ? TUGHRA BOOKS KİMİN, NEREDE?

Tughra Books, Amerika Birleşik Devletleri New Jersey ilçesinde tespit edilen bir yayın evidir. Burada, Fethullah Gülen'e hizmet eden kitap yayınları da bulunur. Resmi internet sitesi Türkiye'de yasaklanmıştır. Bu sebeple yayın kuruluşu ile ilgili pek bir bilgi bulunmamaktadır.

ABD'nin New Jersey ilçesinden yayın yapan Tughra Books isimli kitap yayını, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair bir mesaj yayımladı. Bahsi geride bıraktığımız mesajın başlığında "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" yani "Şüphesiz biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz" cümlesinin yer aldı. Satırların devamında ise "Hayatını iman ve Kur'an hizmetine vakfetmiş değerli büyüğümüz muhterem Fethullah Gülen Hoca efendi fani dünyaya veda etti" denilerek, Fethullah Gülen'in öldüğü bildirildi. Ancak, paylaşım kısa vakit içinde bütün sosyal medya platformlarından kaldırıldı.


(haberlerim)

FETHULLAH GÜLEN SON HALİ 


81 yaşındaki FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in bahçede oturduğu ve kahve içtiği görülüyor. 

Terör ve casusluk yapılanmasını Pensilvanya'dan yöneten Gülen’in 14 Mayıs’ta yayınlanan son videosunda, yürümekte ve konuşmakta zorlandığı görüldü. Önceki videosu 27 Şubat’ta yayınlanan Gülen, bu videoda daha sıhhatli görülüyordu. Son videosunda ise Gülen’in hastalıktan etkilenmiş bulunduğu ilgi çekti.  FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in koronavirüse yakalandığı ve ciddi sıhhat problemleri nedeniyle örgütte hatalar yaşandığı gündeme gelmişti. Gülen’i, 2020’de de aşağı yukarı 6 ay vakit video yayınlaması ilgi çekmişti.

ODATV DAHA ÖNCE ZEHİRLENDİĞİNİ YAZMIŞTI


Odatv, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, 16 Kasım 2021 gecesi zehirlendiğini duyurmuştu. Bu haberi dünya Odatv’den öğrendi. Örgüte zehirlenme vakası ile alakalı konuşmama talimatı verilirken, dışarıya bilgi sızmaması amacıyla ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki teşkilat çiftliğinde emniyet en üst civara çıkarılmıştı. Odatv’nin haberinden sonra, teşkilatün resmi internet sitesinden bir montaj video yayınlanmış ve  teşkilatün alelacele hazırladığı videoda, Fetullah Gülen’e ait üç ayrı eski görüntüyü montajlayarak servis ettiğini gene Odatv meydana çıkarmıştı. Yayınladıkları montaj video ile FETÖ lideri Gülen’in “sağlıklı” olduğunu öne sürmüşlerdi. 



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR