Ziraat Bankası ve ING Bank Güçlerini Birleştirdi, 10.000 TL Krediyi 6 Ay Ertelemeli Verecek

Ziraat Bankası ve ING Bank Güçlerini Birleştirdi, 10.000 TL Krediyi 6 Ay Ertelemeli Verecek
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 22:39:00

10.000 TL 30 ay vadeli ve 6 ay ertelemeli kredi veren bankalar hangileridir? 10 bin TL kredi veren bankaların başvuru şartları nedir? 6 ay ertelemeli kredi için nasıl başvuru yaparım? Bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık. Yazımızda 10 bin TL kredi ve 6 ay erteleme imkanı hakkında bilgiler bulacaksınız.

Bankalar, 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredileri vermektedir. Özellikle son yaşadığımız pandemi döneminde bankalar, kredi ödemelerinde oldukça esnek davranmaya başlamışlardır. Bu durumda da ilk kredi alacak olan kişilerin 36 ay vadeli kredilerini 30 ay alarak, 6 ay erteleme imkanı da doğmuştur. Sizlerde eğer 10 bin TL kredi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olan kişilerin hemen bu krediyi alabileceğini ve vereceğimiz bankalardan hemen ertelemeli olarak kredi kullanabileceğini söylemek istiyoruz.

Başvuru yapmadan önce kredi notunuz hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Çünkü bankalar onay verecekleri zaman, kişilerin kredi notuna göre işlem yapmaktadır.
Kredi notu düşük olan veya banka sicilinde uygun olmayan kişilerin maalesef onay alamayacaklarını söylemek istiyoruz. Vereceğimiz bankalardan onay alabilmeniz için en az 1200 ve üzerinde kredi notunuzun olması gerekmektedir. Şimdi şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, hangi bankalardan kredi kullanabilirsiniz, bunun bilgilerini verelim.

ING Bank 10.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? 6 Ay Ertelemeli ve 30 Ay Vadeli Kredi Nasıl Alınır?

ING Bank, ihtiyaç kredilerinde uygun faiz oranları ve anında banka kredisi seçenekleri sunmaktadır. ING Bank üzerinden eğer kredi onayı alacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda internet sitesini kullanarak bu işlemi yapabilirsiniz. Bankanın resmi internet sitesine girerek, 10 bin TL kredi başvurusu için, bankanın sunduğu ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi sonucu uygun olması durumunda hemen aynı sayfada ne kadar onay alacağınızı görebilecek veya bankaya verdiğiniz cep telefonu numarasına SMS ile bildirilecektir. Bu banka kişiye özel olarak faiz oranı uygulamaktadır. Kişiye özel faiz oranı uygulanarak 10 bin TL kredilerde 6 ay ertelemeli olarak işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası 10.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Anında Kredi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası üzerinden 10 bin TL kredi başvurusu yaptığınızda, banka sizin sigorta durumunuza bakacaktır. 6 ay ertelemeli olarak sunulan bu kredilerde de 6 aylık bir sigortanızın olması veya emekli olmanız gerekmektedir. Özellikle emekli maaşını bu bankadan alan kişilerin daha yüksek limitlerde kredilerini 6 ay ertelemeli olarak alacağını söylemek istiyoruz. Banka kamu bankası olmasından dolayı, başvuruları sadece kendi banka şubelerinden almaktadır. 6 ay ertelemeli olarak alacağınız bu kredilerde uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Kamu bankası olan Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu bankaların da kredi başvuru şartları aynıdır. Alacağınız kredilerde 3 ay erteleme veya 6 ay erteleme imkanı bulunmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR