Ziraat Bankası Sıfır ve İkinci El Araçlar İçin Veriyor! 50 Bin TL Taşıt Kredisi Maliyeti Ne Kadar?

Ziraat Bankası Sıfır ve İkinci El Araçlar İçin Veriyor! 50 Bin TL Taşıt Kredisi Maliyeti Ne Kadar?
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 09:27:00

Otomobil almak isteyen müşteri kitlesine özel taşıt kredisi hizmeti sunan Ziraat Bankası, 2022 senesinde güncellenen imkan ve indirimler ile 50.000 TL’ye kadar sizlere araç kredisi vermektedir. Otomobil sahibi olmak isteyen bireyler ciddi bir finansman arayışı içerisinde. 2022 senesine girmeden Euro ve doların aşağı çekilmesi ile araç değerleri düştü. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar büyük bir araç alma çabasında.

Finansman destek olmadan araç almak çok güç durum aldığı İçin, Ziraat Bankası burada müşterilerine özel 50.000 TL taşıt kredi hizmeti sözünü verdi. Araç almak isteyen ancak yeterli miktar maddi olacağı olmayan ya da aracı bulmuş ancak gerekli nakiti araç sahibine tahsil edemeyen bireyler için oldukça makul ve harika olanak sunmaktadır. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Ziraat Bankası Taşıt Kredisinde Kampanya Koşulları


Araç sahibi olmak isteyen Ziraat müşterilerine özel, oldukça cazip taşıt kredisi kampanyası 2022 senesi itibariyle banka tarafından hizmete sunulmaya başlandı. Kampanyaya göre, bireyler hem sıfır kilometre hemde ikinci araç sahibi olabilecekler. Banka sadece otomobil değil, minik ve hafif taşıtlar içinde taşı kredisi hizmeti sunmaktadır. 




Tüm bu kampanyada dikkat edilmesi gereken önemli bir husus bulunmaktadır. Hafif ticari araçların ruhsata hususi olarak ruhsata kaydedilmesi gerekmektedir. Aksi durumda bu ticari hafif araçlar bankanın size sunduğu taşıt kredisi olanaklarında yer almayacaktır. Taşıt kredisi kullanımında Ziraat Bankası satın alınacak aracın rehnini teminat olarak kendisi almaktadır. Ziraat Bankası lehine, rehin tesis uygulanmaktadır. 

Ziraat Bankası Taşıt Kredisinde 60 Aya Kadar Vade! 


Ziraat Bankası tarafından yapılan taşıt kredi kampanyasında, bankanız sizlere özel 60 aya kadar vade fırsatı sunmaktadır. Satın alacağınız aracın kasko ve faturasına göre vade süreleri değişiklik göstermektedir. Ziraat Bankası da diğer bankalar gibi BDDK tarafından düzenlenen sınırlamaları uygulamak zorunda kalıyor. 50.000 TL taşıt kredisi Ziraat müşterilerine özel kişisel faiz oranıyla minimum seviyelerde sizlere sunulmaktadır. Bu sayede hayallerinizdeki sıfır ya da ikinci el otomobilin sahibi olabileceksiniz! Böylece tam 60 aya kadar vadeli bir şekilde araç satın alabilirsiniz!

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR