Ziraat Bankası Haberi: Bankadan İkili Kredi Verilecek, Başvuru Limitleri Yükseltildi

Ziraat Bankası Haberi: Bankadan İkili Kredi Verilecek, Başvuru Limitleri Yükseltildi
YAYIN TARİHİ: 27.09.2021 09:06:00

Ziraat Bankası Haberi: Bankadan İkili Kredi Verilecek, Başvuru Limitleri Yükseltildi. Son dakika Ziraat Bankası duyurdu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, kredi piyasasını canlandırmak için yeni kredi kampanyaları başlattı. Ziraat Bankası, yeni başlattığı kredi kampanyasıyla ikili kredi vermeye başladı. Hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi iki kredi verilecek. Daha önceki kredi kampanyalarında sadece bankalardan borç kapama kredisi alacak olanlar ihtiyaç kredisi alamıyordu. 100 bin TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde hem borç kapatma kredisi hem de ihtiyaç kredisi verilecek.

Ziraat Bankası üzerinden yapılan bu duyurunun ardından kredi alacak kişilerin başvuruları anında değerlendirilecek ve kredileri anında sonuçlandırılacaktır. Banka kredi politikalarına uyanlar anında onay alacaktır. Kredi sonucu olumsuz çıkanlara da kefilli kredi verilecek. Kredi almak isteyen herkes bu kredi kampanyasına katılabilir.

En Uygun Kredi Kampanyası Başladı

Ziraat Bankası aracılığıyla uygun fiyatlarla verilecek ikili kredi kampanyası yaz boyunca devam edecek. Kredi başvuruları banka şubelerinden ve internet üzerinden yapılabilmektedir. Kredi sonucunda hak kazananlar hem borç kapatma kredisi hem de 100 bin TL'ye kadar olan kredilerde ihtiyaç kredisi alabilecekler.


Kredi başvurusunda bulunan kişiler kredilerini 3 ay vadeli ve 36 ay vade ile kullanabilirler. Kredi onayı alan kişiler kredi kartı, ihtiyaç kredisi ve kredili mevduat hesabı borçlarını kapatabilecek.

Kredi Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası aracılığıyla alınacak ikili kredi için başvuru şartları bulunmaktadır. Bu bankadan kredi alacak kişiler kredi notlarına göre onaylanmaktadır. Kredi notu düşük olan kişiler kefil ile veya bankaya ipotek vererek kredi alabileceklerdir. Kredi başvurusu için bankalardaki mevcut borçlarınız için kapatma kredisi alabileceksiniz. Borcunuz yoksa Ziraat Bankası size 100 bin TL'ye kadar kredi verecek.

Kredi için bankalardan yönetici olan kişilerin onay alamadığını söylemek isteriz. Banka kredisi talebinde bulunan kişilerin değerlendirmeleri şube ve genel müdürlük yetkisinde değerlendirildikten sonra sonuçlandırılacaktır. Kredi almaya hak kazananlara anında kredi verilecektir.

Ayrıca Ziraat Bankası aracılığıyla en az 5 bin TL kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankanın yapmış olduğu bu ikili kredi kampanyasına katılan kişiler düşük faiz oranları ile işlem yapacaklardır.

Kredi başvurusu nasıl olacak?

Kredi başvurusunda bulunmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz. Banka size anında sonuç verecektir. Bankaya gittiğinizde sadece kimliğiniz onaylanacaktır. Banka şubelerine gidecek vakti olmayan kişiler bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvurusu yapabilecekler. Detaylı bilgiye bankanın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR