Ziraat Bankası Duyurdu: Şartsız 150.000 TL Kredi Verecek

Ziraat Bankası Duyurdu: Şartsız 150.000 TL Kredi Verecek
YAYIN TARİHİ: 12.10.2021 08:19:00

Son dakika olarak bankadan yeni bir kampanya duyurusu geldi. Sigortalı çalışanlar Ziraat Bankası aracılığıyla kredi alabilecek.

Son dakika olarak bankadan yeni bir kampanya duyurusu geldi. Sigortalı çalışanlar Ziraat Bankası aracılığıyla kredi alabilecek. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerinde uygun faiz oranlarıyla kredi verdiği için müşterilerin krediyi tercih etme sebeplerinden biridir. Uygun faizli ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız Türkiye'de kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası şubelerine giderek 36 aya varan vade ve 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Banka, önceki yıllarda müşterilerine 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyordu. 150.000 TL limitle güncellenen bu kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Müşteriler kredi başvurularını kendi maaşlarını aldıkları şubeler üzerinden yapabilecekler.


Ziraat Bankası 150 bin TL ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası aracılığıyla 150 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka şartlarına uymanız durumunda size anında onay verilecek ve bu onay sonrasında krediniz kullanılacaktır. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine gittiğinizde kimlik, gelir belgesi ve ikametgah belgenizi verdikten sonra banka sizin adınıza kredi değerlendirmesi yapar ve bu değerlendirme sonucunda size onay verir. 150 bin TL kredi kullanabilmek için yüksek limitli bir gelirinizin olması gerekiyor. Özellikle emeklilerin emekli maaşlarının bu bankadan alınması şartı vardır. Maaşınızı Ziraat Bankası emekli kredisi olarak taşıdıktan sonra kredi notunuz düşük de olsa onay alabileceksiniz.


Ziraat Bankası 150 bin TL kredi verdiğinde bu krediyi de size borç kapatma kredisi olarak kullandırıyor. Alacağınız kredilerde banka size diğer banka borçlarını kapatarak onaylama imkanı sunar. Kredi başvurusu sonrasında ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmak için bu borç kapatma kredisini kullanabilirsiniz. Banka diğer kredi kampanyaları için herhangi bir kampanya yapmamaktadır. Sadece konut kredilerinde ya da taşıt kredilerinde yapılandırma var.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR