Ziraat Bankası Bugün Resmen Açıkladı! 0.54 Faizle Nakit Para Veriliyor! Limitler Belli Oldu!

Ziraat Bankası Bugün Resmen Açıkladı! 0.54 Faizle Nakit Para Veriliyor! Limitler Belli Oldu!
YAYIN TARİHİ: 6.01.2022 15:30:00

Ziraat Bankası bağlamında resmen açıklama yapıldı ve düşük faizli kredi bombası harekete geçti. Bu anlamda baktığımız zaman Ziraat Bankası, banka müşterisi olanlara 0.54 oranından kredi verecek.

Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası tarafından yepyeni bir kredi haberi herkesi mest etmiş durumda. Ziraat Bankası düşük faizli kredi verme konusunda hem de şu dönemde kendini aşmış durumda. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapan vatandaşlar belirli şartları sağlamaları dahilinde paralarını anında alabiliyorlar. Ziraat Bankası tarafından yapılan son açıklama ise oldukça mühim durumda. 0.54 faiz oranıyla 30.000 TL kredi alımı yapılabilecek. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise Ziraat Bankası, kredi kartı, kredi başvurusu, yapacak olan kişiler, banka politikalarına uygun olması şeklinde öne çıkıyor. 



ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI


İçinde bulunduğumuz dönem oldukça sıkıntılı bir süreç olarak yaşanıyor. Bu zamanda para ihtiyacı ise oldukça artıyor. Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını bankalarda kredi çekerek sağlıyorlar. Bu anlamda en büyük Kamu bankası olan Ziraat Bankası bağlamında herkesi mest eden bir açıklama geldi. 0.54 kredi faiz oranıyla nakit para anında hesabınıza yatıyor. Bunun çeşitli şartları da akabinde hemen belirtilmiş durumda. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi alacak olan kişilerin 18 yaşından büyük olmasını ve TC vatandaşı olmasını talep ediyor. TC vatandaş olmayanlar Ziraat Bankası kredi kampanyalarına dahil olamıyor. 0.55 faizli kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi notu 1000 ve üzerinde olması gerekiyor. 



30.000 TL'ye kadar kredi kullanan kişiler, 36 ay vadeye kadar işlem yapacaktır. 3 ay ertelemeli ve kredi ödemelerini Ziraat Bankasında kolayca yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası şubelerine giderek kredi almak ise adeta çocuk oyuncağı oluyor. Bu anlamda şubeye gitmenize de gerek kalmıyor. Ziraat mobil uygulaması ile kredinizi kolayca alabiliyorsunuz. 30.000 TL kredinizi hemen alabilirsiniz. Başvurularını Ziraat Bankası şubelerine gidip yapmak isteyenler bu bankanın müşterisi değil yahut bu bankadan maaş almıyorlarsa maaş bordrolarını getirmeleri gerekir. Ziraat Bankası son dakika kampanyası, resmi internet sitesi üzerinden de görebilirsiniz. İşlemler ve faiz oranlarını öğrenebilirsiniz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR