Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane Sedef Ve Sedat Acar Çifti Kaç Puan Aldı? 3 Mart 2022 Puanları!

Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane Sedef Ve Sedat Acar Çifti Kaç Puan Aldı? 3 Mart 2022 Puanları!
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 16:27:00

​Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 3 Mart 2022 puanları belli oldu mu? Sedef ve Sedat Acar çifti kaç puan aldı? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 3 Mart 2022 puanları merakla takip ediliyor. Günün yarışmacıları ise Sedef ve Sedat Acar çifti. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane puan hali 3 Mart 2022 nasıl oldu? Bugün Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane Sedef ve Sedat Acar çifti kaç puan aldı?

ATV ekranlarında sürekli izlenen takip edilen yarışma programı olan Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane için bomba gelişmeler sıralandı. Bu anlamda Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane’de haftanın 4. günü sona erdi. Bugün mutfağa giren çift Sedef ve Sedat Acar çifti oldu. Hünerlerini gösterecek, el lezzetlerini konuşturacak olan çift, mutfakta uyumlarını da meydana koyacak. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 3 Mart 2022 puanları belli oldu mu? Sedef ve Sedat Acar çifti kaç puan aldı?

3 MART 2022 PUANLARI! ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE SEDEF VE SEDAT ACAR ÇİFTİ KAÇ PUAN ALDI?​

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 3 Mart 2022 puanları haftanın finaline bir gün kala merakla takip ediliyor. Bu hafta 5 iddialı çiftin yarıştığı yarışmada her gün oluşturulan puanlamalar çok önemli. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane’de haftanın birincisi 5 tam altın mükafatı kazanıyor. Bugün de Sedef ve Sedat Acar çifti haftanın birinciliğine giden yolda becerilerini göstermek ve haftanın birincisi olmak istiyor. 
 

ATV'DE ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE BUGÜNKÜ PROGRAM 2 MART 2022 PUAN DURUMU! GÜNÜN ÇİFTİ KİM?


Haftanın 3. gününde Zahide Yetiş ile mutfak bahane yarışmasında günün çifti mutfağa giriyor ve rakipleri amacıyla gene yemeklerini hazırlıyor. Bugün yarışan çiftliğine en yüksek puanları alabilmek ve haftanın birincisi olmak amacıyla mücadele ediyor. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 2 Mart 2022 puanları belli oldu. Günün çifti bugün toplam 18 puan aldı.

Zahide Yetiş ile mutfak bahane yarışmasında her hafta değişik çiftler yarışıyor. Hafta başından itibaren 5 çift belli oluyor ve haftanın finalinde 1. olabilmek amacıyla mücadeleye başlıyor. Kazanan çifte 5 tam altın mükafatı veriliyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR