Yok Böyle Bir Güzellik! Fiziğiyle Baş Döndürdü! Survivor Berkan’ın Sevgilisi Elden Ayaktan Kesiyor!

Yok Böyle Bir Güzellik! Fiziğiyle Baş Döndürdü! Survivor Berkan’ın Sevgilisi Elden Ayaktan Kesiyor!
YAYIN TARİHİ: 24.01.2022 17:40:00

​Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Berkan Karabulut, Survivor 2022 All-Star’da macerasına tüm hızıyla devam ediyor. Nam-ı diğer enerji bakanı şimdiden performans birincisi oldu bile. Son olarak Batuhan Karacakaya ile kavga eden, kavgaları konseye de taşınan Berkan Karabulut günü en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. 

Survivor 2022 All-Star kavgası, rekabeti, kan davası, elemesiyle gümbür gümbür ekranlara giriş  yaptı. Her zamanki gibi Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor bu sene yakın tarihli Survivor’lra damgasını vuran ya da şampiyon olmuş yarışmacıları, All-Star formatında ağırlıyor. O isimlerden biri de 2020 Survivor’ına yedeklerden girip, damgasını vuran Berkan Karabulut. Batuhan Karacakaya’yla olan kavgasıyla gündeme oturan Berkan Karabulut’un sevgilisini görenlerin ağzı açık aldı. İşte Berkan Karabulut’un dünyalar güzeli sevgilisi… Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Survivor 2020 sonrası adeta dünyayı gezen Berkan Karabulut 1994 doğumlu. 7 yaşında futbola başlayan Berkan Karabulut sporu hayatı boyunca hiç bırakmadı. Survivor 2020’ye katıldığında spor hocalığı yapıyordu. Kendi spor salonu olan Berkan Karabulut şimdilerde Survivor 2022’de mücadele ederken kendisiyle birlikte güzeller güzeli sevgilisi de ünlü oldu.



Berkan Karabulut’un sevgilisi Lale Onur. Annesi Polonyalı babası Türk olan Lale Onuk, çok küçük yaşlarda Berkan Karabulut’a platonik olarak aşık olduğunu ancak Berkan’ın ona yüz vermediğini, yıllar sonra karşılaştıklarını sevgili olduklarını açıklamıştı. Şimdilerde Instagram’da yarım milyon takipçisi olan Lale Zuzanna Onuk, sevgilisinde daha fazla dikkat çekiyor. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR