Yılın Sürpriz Aşkı! Can Yaman Ve Diletta Leotta’dan Yeni Evlerinde Sarmaş Dolaş Aşk Pozları...

Yılın Sürpriz Aşkı! Can Yaman Ve Diletta Leotta’dan Yeni Evlerinde Sarmaş Dolaş Aşk Pozları...
YAYIN TARİHİ: 6.04.2021 11:22:00

Geçtiğimiz aylarda İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'ya gönlünü kaptıran Can Yaman sevgilisine romantik bir evlilik teklifinde bulunmuştu. İtalya'da yaşayan Yaman, Diletta Leotta ile yeni evlerinden ilk fotoğraflarını yayınladı.

Can Yaman'ın, Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.
ROMA’DA AŞK 

Yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen ünlü çift, yeni evlerine taşındı. Yaman ile Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu verdi. Leotta, bu pozlarını Instagram hesabından  "Çikolata severler" notuyla takipçileriyle paylaştı.


Diletta, geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yaparak sevgilisine at hediye etmişti. Yaman, aldığı hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek o anın fotoğrafını "Cassius. Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye..." notuyla paylaştı.

'Sandokan' adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun son hali ise sevenlerini şaşırttı. Yaman'ın saçlarını ve sakalını uzatarak, imaj değiştirdiği görüldü.
BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO


İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde olacak. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro alacak.

POLİSTEN COVİD UYARISI

Can Yaman, Ocak ayında Roma'da konakladığı otelin önünde izdiham yaratmıştı. Kalabalığı gören oyuncu, otelin önüne inerek, hayranlarıyla bir araya gelmişti. Sevenlerine sarılan ve selfie çektiren Yaman'a, Covid-19 yönetmeliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 400 Euro para cezası kesilmişti.
Taraftarların toplanması üzerine polis kalabalığa müdahale etmişti. Polis Şefi Franco Gabrielli olayı, "Kabul edilemez davranış" diyerek, sert bir şekilde eleştirmişti.
Franco Gabrielli, "Bu gibi olaylar, dikkatsiz kişileri koronavirüs enfeksiyonuna maruz bırakıyor ve polisin çalışmalarını itibarsızlaştırıyor" ifadelerini kullanmıştı.
Polis şefi, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için Can Yaman hayranlarını uyarmıştı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR