Yeni Yılda Kendine Bir Güzellik Yap! Renault Kafayı Yedi! 80.000 Tl Kredi Veriyor! Almayan Pişman

Yeni Yılda Kendine Bir Güzellik Yap! Renault Kafayı Yedi! 80.000 Tl Kredi Veriyor! Almayan Pişman
YAYIN TARİHİ: 27.11.2021 21:22:00

Türkiye'de oldukça tutulan ve en fazla satanlar arasına giren Fransız otomobil devi Renault, Renault Finans ile görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. Renault’un en fazla tutulan ve sevilen modeli olan Megane'da büyük güzellikler var. Otomobil almayan kalmayacak ve yeni yıla yeni arabanız ile gireceksiniz.

Yeni Yılda Kendine Bir Güzellik Yap! Renault Kafayı Yedi! 80.000 Tl Kredi Veriyor! Almayan Pişman... Ülkemizi derinden sarsan pandemi ve sonrasında yaşanan ekonomik çöküş sonrasında otomobil almak hayal oldu. Fakat daha sonra yapılan ÖTV indirimi sonrasında ve otomobil firmalarının yaptığı kampanyalar toparlayıcı oldu. Türkiye'nin en çok satan otomobil markası olan Renault boş durmadı. Renault Finans bağlamında. 210.000 TL'den başlayan Megane Sedan otomobil oldukça sattı. Kampanyanın detaylarını www.haberlerim.com.tr olarak derledik. 



Araba almak isteyen vatandaşlar artık daha umutlu, bu anlamda müjdeli haberler verilmeye devam ediyor. Şimdilerde otomobil almak için kampanyaları araştıran vatandaşlar Renault'un müthiş kampanyasıyla kapıları araladılar. Renault’un en sevilen modeli Megane'ı alabilirsiniz. 
Aylık ödemesi 2.800 TL olan kampanyanın detayları ise şöyle…




Renault Finans bağlamında planlanan kampanya oldukça ilgi gördü. Bu kampanya yalnızca Renault Megane arabalarda geçerli olacak. Herkesin bildiği gibi Megane Sedanlar 210.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kampanya ile Megane Sedan otomobil satın alımında geçerli olacak 80.000 TL kredi, 36 ay vade ve %1,48 faiz oranı avantajı sizi bekliyor. Bu şartlarda bir krediyi kabul ederseniz aylık 2.800 TL ödeyerek Renault Megane sahibi olabilirsiniz.

Renault tarafından planlanan kampanya sonsuza kadar geçerli değil. Bu anlamda kampanyanın son tarihi 30 Kasım 2021 olarak açıklandı. Bu kampanyadan yararlanmak ve yeni yıla arabayla girmek ise oldukça kolay. Tek yapmanız gereken Renault şubelerine giderek detaylı bilgi almak. Kampanyanın araba stoğuyla ilgili olduğunu da belirtelim. Oldukça kullanışlı olan Renault Megane araçlar ayrıca şık bir görünüme de sahip olmaktadır. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR