Yemeksepeti, Getir, Trendyol Çalışıyor Mu? İstanbul'da Kuryeler Sipariş Getiriyor Mu 25 Ocak 2022?

Yemeksepeti, Getir, Trendyol Çalışıyor Mu? İstanbul'da Kuryeler Sipariş Getiriyor Mu 25 Ocak 2022?
YAYIN TARİHİ: 25.01.2022 09:26:00

​İstanbul'da oldukça etkili olan kar yağışı ile birlikte bilindiği gibi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, moto kuryeler ile ilgili bildirimde bulundu. Bunun üstüne vatandaşlar da Yemeksepeti, Getir, Trendyol çalışıyor mu? İstanbul'da kuryeler sipariş getiriyor mu 25 Ocak 2022 ? Moto kuryeler hizmet sağlıyor mu? sorularına cevap arıyorlar. İşte detaylar... 

​İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı halen devam ediyor. Kentin çoğu noktasında devam eden kar yağışı yollarda ve kaldırımlarda 15 cm'i aşan kalınlığa ulaşırken yollarda buzlanma ve don olayı de etkili oluyor. Bu amaçla salgın sürecinde sayılı iyice çoğalan motosikletli kuryelerin hali da merak hususu oldu. Peki Yemeksepeti, Getir, Trendyol çalışıyor mu? İstanbul'da kuryeler sipariş getiriyor mu 25 Ocak 2022 ? Moto kuryeler hizmet sağlıyor mu? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

İSTANBUL'DA KURYELER SİPARİŞ GETİRİYOR MU 25 OCAK 2022? YEMEKSEPETİ, GETİR, TRENDYOL ÇALIŞIYOR MU?


24 Ocak 2022 Pazartesi gününde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın yaptığı bildirime göre trafik seyir ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla motosiklet, elektrikli scooter kullanılamayacak ve motokuryelik yapılmayacak. Sürecin ne vakit soracağına dair bir açıklama yapılmadı. Buna göre Yemeksepeti, Getir ve Trendyol vatandaşlara hizmet veremeyecek. 


İSTANBUL'DA KURYELER SİPARİŞ GETİRİYOR MU? MOTO KURYELER HİZMET VERİYOR MU?


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre bir ileri duyuruya göre motosiklet kullanılamayacak ve motokuryelik hizmeti bir ileri duyuruya kadar yapılmayacak. Bu amaçla motorkuryeler bugün (25 Ocak 2022 Pazartesi) hizmet veremeyecek. 

KURYELER NE ZAMAN ÇALIŞACAK?


Diğer iller ile ilgili rastgele bir paylaşım yapılmamış olsa da İstanbul'da kuryelerin çalışmasında yasak getirildi. İstanbul Vali'si Ali Yerlikaya'nın yaptığı paylaşımda yasağın ne vakte kadar devam edeceği konusu ile ilgili bir bilgi bulunmazken bir ileri duyuruya kadar kuryelerin çalışmasının yasak olacağı aktarıldı. Bunun üstüne de Trendyol, Yemeksepeti ve Getir gibi büyük siteler kuryelerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle hizmet veremeyeceğini açıkladı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR