Yasak Aşk İddiasına Hadise’den Bomba Yanıt! Bunu Yaşatanlara Hesabını Soracağım…

Yasak Aşk İddiasına Hadise’den Bomba Yanıt! Bunu Yaşatanlara Hesabını Soracağım…
YAYIN TARİHİ: 19.04.2021 10:10:00

Ebru Gündeş, ‘başka kadınlarla ilişkisi var’ diyerek 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Zarrab'ın aşk yaşadığı kadınlardan birinin şarkıcı Hadise olduğu ileri sürülünce Hadise’den açıklama geldi: Kimse benim namusumu lekeleyemez…

Hadise'nin, yakın dostu Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu iddiası gündemi sarsmaya devam ediyor. İddiaya göre yasak aşkı ortaya çıkaran bir falcıydı. Bu falcı Şuşu lakaplı Şengül Boybaş'tı.  İddialara göre Şuşu, Reza Zarrab'ın davetiyle ABD'ye gitti. Zarrab'ın Miami'deki evinde Hadise ile karşılaştı. Gizemli falcı İstanbul'a dönünce her şeyi Ebru Gündeş'e anlattı.
Reza Zarrab’a boşanma davası açan Ebru Gündeş, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Gündeş'in boşanma dilekçesinde yer alan 'başka kadınlarla ilişkisi var' ifadesinin ardından bomba iddia ortaya atıldı. O kadınlardan birinin de Hadise olduğu ve ünlü şarkıcının 3 yıl önce Miami'de Zarrab ile buluştuğu öne sürüldü.

‘OLAYIN GERÇEKLİĞİ YOK’

Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, "Avukatımız aracılığıyla bir açıklama yapacağız. Kesinlikle böyle bir olayın gerçekliği yok" ifadelerine yer verdi. Şentürk'ün ardından Hadise de sert bir açıklama yaptı.

“BUNU YAŞATANLARDAN HESABINI SORACAĞIM”


Gizli aşk iddiasında adı geçen Hadise ise Instagram hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım.”
Oyuncu Kaan Yıldırım da Hadise’nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak sevgilisine destek verdiğini belirtti.


'HABER İÇERİ İLE HİÇBİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR'

Ortaya atılan iddialara cevap veren Boybaş'ın avukatı Ebru Gökçe Ertaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Ertaş, "Çeşitli haber sitelerinde, yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında müvekkilim Şengül Boybaş'ın adı derdest bir boşanma davası ile anılmaktadır. Müvekkilimin söz konusu haber içeriği ile hiçbir ilgilisi bulunmamaktadır. Müvekkelilim astrolojik danışmanlık hizmeti sunduğu kişilerin özel yaşımına son derece hassas bir şekilde yaklaşmakta ve gizliliğe büyüm önem vermektedir. Müvekkilim ile ilgili bağlamında gerçeği yansıtmayan iddia ve vakaların haber olarak sunulması hukuki değildir. Bu nedenlerle müvekkilimin kişilik haklarını, kariyerini ve toplum nezdindeki konumu hedef alan bu haberler ile ilgili hukuki tedbirlerin alınacağına kamuoyuna saygı ile bildiriririz" ifadelerine yer verdi.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR