Ve netleşti! Ücretsiz Bedava Ayçiçek Yağı Dağıtılıyor, Başvurana Hemen 5 LT Ayçiçek Yağı Verilecek..

Ve netleşti! Ücretsiz Bedava Ayçiçek Yağı Dağıtılıyor, Başvurana Hemen 5 LT Ayçiçek Yağı Verilecek..
YAYIN TARİHİ: 8.12.2021 18:03:00

Ülkemizde en fazla artan ürün zorunlu ihtiyaç olan Ayçiçek yağı oldu. Vatandaşlar marketten alamaz oldu. Almak isteyenler ise yüksek fiyatlar ile karşılaştı. Bedava Ayçiçek yağı dağıtılacağı açıklandı. Başvuran vatandaşlara ve gereksinim sahiplerine 5 LT’lik Ayçiçek yağlarından verilecek. Başvurular sınırlı, çabuk edenler yağı alacak. 

Ve netleşti! Ücretsiz Bedava Ayçiçek Yağı Dağıtılıyor, Başvurana Hemen 5 LT Ayçiçek Yağı Verilecek... Türkiye epeyrdir yüksek enflasyon oranlarıyla baş etmeye çalışıyordu. Fakat başarılı olamadı görülmeyen enflasyon oranları yüzde 50'lere çıktı. Market, manav, bakkal her yere zam yağdı. Mutfakların vazgeçilmezi Ayçiçek yağına sık sık oluşturulan zamlar gündemden düşmüyor. Vatandaşlar, art arda oluşturulan zamlardan bıktı. Bugün oluşturulan bildirimde ise ücretsiz Ayçiçek yağı dağıtılacağı açıklandı. Binlerce insana verdiği son dakika müjdesinden sonra vatandaşlar, ücretsiz Ayçiçek yağı nasıl alınır sorusunun yanıtını incelemeye başladı. 



Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden Anadolu Gençlik Derneği (AGD) fiyatı çok çok çoğalan Ayçiçek yağıyla alakalı sürpriz bir duyuru yayınladı ve bedava dağıtacağını duyurdu. AGD doğrultusundan oluşturulan açıklamada, bedava Ayçiçek yağını alabilmek amacıyla çekiliş uygulanacağı ilan edildi. Detaylar da ilan edildi. Çok yoğun talep gelmesi beklenilen kampanya…

Ücretsiz Ayçiçek yağı alabilmek amacıyla yapmanız gereken tek şey, AGD yani Anadolu Gençlik Derneği’nin sosyal medya hesaplarını takip edip, sayfanın başına tutturulan gönderiyi “retweet” ederek, milyonlarca insana ulaşmasını sağlamak. Hem de gereksinimi olanlar da kuruma ulaşıp, Ayçiçek yağı greksinimlerini bildirebilir. AGD’ye erişebileceğiniz telefon numaraları amacıyla…




AGD’ye 0312 480 18 44 numaralı telefonlardan ulaşıp, destek taleplerinizi iletebilirsiniz. İhtiyaç sahipleri kuruma bağışta bulunabileceği gibi, ilaveten gereksinimlerinizi de buradan ulaştırabilirsiniz. AGD, mazlumun ve gereksinim sahiplerinin yanısıra olmaya ve bunu da yalnızca “Allah rızası” amacıyla yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin yüz akı sivil toplum kuruluşu olan AGD’ye sosyal medyada da övgü yağmuru vardı.

AGD ONLİNE BAĞIŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR