VE NETLEŞTİ! Süper Lig Maçları Hangi Kanalda Olacak? Süper Lig Maçları TRT'de Şifresiz Mi Olacak?

VE NETLEŞTİ! Süper Lig Maçları Hangi Kanalda Olacak? Süper Lig Maçları TRT'de Şifresiz Mi Olacak?
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 12:26:00

Futbolseverler nefeslerini tuttu yayın ihalesini bekliyor. Bu anlamda arama motorlarında ise Süper lig maçları hangi kanalda olacak? Süper lig maçları TRT'de şifresiz mi olacak? Sorularının yanıtlarını bulmaya çalışıyorlar. Yeni tekliflerin tamamlandığı duyurulurken TFF'den oluşturulan son duyuru ile eş güdümlü Digiturk ile sözleşme yenilenemediği ifade edildi. Bu anlamda bakıldığı zaman haklar Saran ve TRT'ye geçti. Futbolseverler ise bu haberle eş güdümlü heyecanlandı. Peki, Süper Lig maçları TRT de şifresiz mi yayınlanacak? Hangi maçlar TRT'de yayınlanacak?

Süper Lig maçları TRT de şifresiz mi yayınlanacak? Hangi maçlar TRT'de yayınlanacak? Türkiye Futbol Federasyonu günlerdir beklenilen Süper Lig yayın ihalesi ile alakalı mühim açıklamalar yaptı. Bugüne kadar oluşturulan teklifleri yetersiz bulan TFF, son duyurusunda Digiturk ile sözleşme imzalanamaması üstüne imza hakkının TRT ve Saran holdinge geçtiğini duyurdu. Sporseverler bu haberin sonrasında bir hayli heyecanlanırken arama motorunda da Süper Lig maçları TRT'de yayınlanacak sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 

SÜPER LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA OLACAK? SÜPER LİG MAÇLARI TRT'DE ŞİFRESİZ Mİ OLACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig maçlarının yayın ihalesine dair resmi internet sitesi üzerinden mühim bir açıklama yaptı. TFF den oluşturulan açıklamada, TFF Süper Lig ve TFF 1.lig müsabakaları yayın haklarının devri amacıyla düzenlenen ihalede Digiturk ile uyuşma imzalanmasının söz hususu olmadığı bildirildi. Açıklamanın sonrasında Yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması amacıyla hakların alakalı paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren uluslararası film organizasyon reklam Ticaret pazarlama a.ş. ve TRT’ye geçtiği ifade edildi.


TFF Süper Lig yayın hakları ihalesi hala devam ediyor. TRT de ihaleye katılan şirketlerden biri. Anda imza Hakkı saran ve TRT’de bulunuyor. İhale süreci tamamlanmadan TRT'de süper lig maçları yayınlanacak mı sorusuna yanıt vermek olası değil. Fakat imza süreci tamamlandıktan sonra da olsa Süper Lig maçlarının TRT ekranlarında şifreli olarak yayınlanacağı ön görü ediliyor.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR