Ve Netleşti! Emeklinin Hesabına Yarın 4000 TL Yatacak, Bugünden Başvuru Yapılıyor

Ve Netleşti! Emeklinin Hesabına Yarın 4000 TL Yatacak, Bugünden Başvuru Yapılıyor
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 11:32:00

Peş peşe açıklama yapıldı. Bu anlamda emekliler için güzel haber geldi. Emeklinin Hesabına Yarın 4000 TL Yatacak, Bugünden Başvuru Yapılıyor. Emekli olan kişilerin hesaplarına Pazartesi günü 4000 TL Ödeme yapacak. Bankalar üzerinden yapılan bu kampanya duyurusu Bugün yapıldı.

Ve Netleşti! Emeklinin Hesabına Yarın 4000 TL Yatacak, Bugünden Başvuru Yapılıyor. Nakit para isteyen tüm emekliler için güzel bir kampanya yapılmaya devam ediyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar emeklileri oldukça zor duruma düşürmüştü. Bu anlamda yarın 4.000 TL toplu para ödemesi yapılacak. Kamu bankalarının başlatmış olduğu kampanya kapsamında Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası resmi internet siteleri üzerinden nakit avans işlemlerini başlatabilirsiniz. Kampanya sonrası onay gelirse paranız hesaba yatacak. Eğer 4000 TL istiyorsanız. Parayı hemen hesabınıza aktarabilirsiniz. 4000 TL artı nakit için kredili mevduat hesabınızı da kullanabilirsiniz




VAKIFBANK 

Emekli olan kişilere kampanyaların öncüsü olan banka Vakıfbank'tır. Bu anlamda düşük faiz oranlarıyla 4.000 TL anında hesabınıza geçiyor. Emekli vatandaşların acil durumlarda hemen kullanabilmesi için kredili mevduat hesapları oldukça önem arz ediyor. Bu anlamda Vakıfbank müşterisi olursanız eğer şansınız daha da artar. 
Vakıfbank 4.000 TL Ödeme yapacak olan kişiler ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsa, 4000 TL ödeme başvurusu için hemen işlem yapabilecek ve mobil uygulama ve resmi internet sitesi üzerinden internet şifresi ile işlem yapabilirsiniz. 


HALKBANK 


Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyasına emekliler olarak katılabilirsiniz. Bu anlamda emekli maaşınızı almak için yapmanız gereken oldukça basit. 
Mobil uygulama üzerinden şifrenizle girerek yönergeleri takip ederek. 4.000 TL nakitinizi anında hesaba alabilirsiniz. Halkbank hesabınız üzerinden yapacağınız kredili mevduat hesabı başvurusu onay olursa 4000 TL ve üzerinde hemen paranızı alabilirsiniz. 



TEB BANK 

TEB bank bağamında 4.000 TL almak oldukça kolay oluyor. Bu anlamda TEB mobil internet uygulamasına girerek veya şubeye giderek anında onay alabilirsiniz. TEB Bank üzerinden yaptığınız başvurularda isterseniz SMS şifresiyle de işlem yapabilirsiniz. TC kmlik numaranızı yazarak SMS yolladığınız zaman şubeye gitmeden anında onay alabilirsiniz. Onay maili geldikten sonra 2 dakika içinde paralar hesabınıza aktarılır. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR