Ve Belli Oldu! Emekliye 4000 TL Ödeme Var! Bugün Açıklandı! Aralık Ayı Sonuna Kadar Almanız Lazım

Ve Belli Oldu! Emekliye 4000 TL Ödeme Var! Bugün Açıklandı! Aralık Ayı Sonuna Kadar Almanız Lazım
YAYIN TARİHİ: 4.12.2021 09:12:00

Bugün Açıklandı! Aralık Ayı Sonuna Kadar Almanız Lazım. Emekli olan milyonlarca vatandaşa bankalar bağlamında 4.000 TL nakit avans ödemesi yapılıyor. SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için Aralık ayı sonuna kadar paranızı alabilirsiniz. 

Ve Belli Oldu! Emekliye 4000 TL Ödeme Var! Bugün Açıklandı! Aralık Ayı Sonuna Kadar Almanız Lazım... Emekli olan milyonlarca vatndaş için güzel haberler Aralık ayında peşi sıra gelmeye devam ediyor. Bu anlamda 4.000 TL nakit avans ödemeleri büyük bir şekilde ihtiyaçları karşılayacak. Bu kampanya için devlet bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan kampanyalar ilgi gördü. Bu kampanyalara özel bankalar da dahil olmuş durumda. Nakit avans limitleri bankaların bankamatik kartı hesaplarına göre değişiyor. Emekli parası maaşı almış olduğunuz hesap üzerinden nakit avansınızı anında alabilirsiniz. Banka şubelerinden veya online mobil uygulamaları üzerinden yapabilirsiniz. 




HALKBANK, VAKIFBANK VE ZİRAAT BANKASI 4.000 TL PARA VERİYOR

Emekli maaşını Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank bağlamından alan emekli vatandaşlar,
Vatandaşlar emekli maaşını aldıkları Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 4.000 TL nakit avanslarını anında alabilecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank için internet parolası alıp başvuru yapabilirsiniz. Emekli maaşınızı tedarik ettiğiniz bankalar üzerinden
3 dakika içinde netice alabilirsiniz. Bu kampanyadan yararlanmak için kredi notunuzun yüksek olması oldukça önem arz etmektedir. Kredi notu düşük olanlara nakit avans verilmiyor. 




AKBANK, DENİZBANK, İNG BANK, TEB BANK, YAPI KREDİ VE GARANTİ BANKASI 4.000 TL VERİYOR

Kamu bankaları sonrasında kampanya özel bankalara da sıçramış durumda. AKBANK, DENİZBANK, İNG BANK, TEB BANK, YAPI KREDİ VE GARANTİ BANKASI emekliye avans ödemelerinde ön plana çıkıyor. Adı geçen bankalar emekli vatandaşlara maaşı kendi bankalarından alması suretiyle 4.000 TL veriyor. 


Ayrıca bu bankalar emekliye düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi de veriyor. Tüm bu söylediğimiz bankaların kampanyalarına katılmak için emekli maaşınızı almış olduğunuz banka şubesine giderek faiz oranlarını ve başvuru şartlarının detaylarını öğrenebilirsiniz.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR