VakıfBank’tan tam kapanmaya özel ihtiyaç kredisi rekor kırıyor

VakıfBank’tan tam kapanmaya özel ihtiyaç kredisi rekor kırıyor
YAYIN TARİHİ: 1.05.2021 23:48:00

VakıfBank, tam kapanmaya özel kullandırdığı İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla vatandaşın ilgi odağı oldu. Piyasa faaliyetlerinin durma noktasına geldiği tam kapanmaya özel ihtiyaç kredisine başvuruda

VakıfBank, tam kapanmaya özel kullandırdığı İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla vatandaşın ilgi odağı oldu. Piyasa faaliyetlerinin durma noktasına geldiği tam kapanmaya özel ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak için mobil uygulama veya internet adresine giriş yapmak yeterli... İşte VakıfBank’ın tam kapanmaya özel kullandırdığı avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasına dair kaydettiğimiz notlar…

VakıfBank, tam kapanmaya özel İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla vatandaşı cezbetti. 29 Nisan itibariyle tam kapanmanın ilan edilmesi ve bu sürecin bayramla birleşmiş olması birçok vatandaşın nakit ihtiyacını artırdı.

17 Kasım tarihinde sonlanacak olan tam kapanma sürecinde vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan VakıfBank; evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya ve daha birçok ödemede özel ihtiyaç kredisi kullandırıyor. VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile ihtiyaç duyulan finansman hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilecek.

VakıfBank’ın tam kapanmada kullandırdığı ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir?



VakıfBank, tam kapanma süresi boyunca avantajlı faiz oranıyla ihtiyaç kredisini hızlı ve kolay şekilde kullandırıyor. 36 aya varan vade ile aylık ödemeli, 3 ayda bir ödemeli veya değişken taksit ödemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın özel ihtiyaç kredisi ile kimsenin nakit sıkıntısı olmayacak. İşte, VakıfBank’ın tam kapanmada kullandırdığı özel İhtiyaç Kredisi kampanyasının madde madde özellikleri:

36 aya varan vade seçenekleri,


Ödemeler aylık, 3 ayda bir ya da değişken taksit tutarlarıyla planlanabiliyor,

Tam kapanmada kullanılan ihtiyaç kredisi banka tarafından hayat sigortası ile kullanılıyor,

Bankanın ihtiyaç kredisi için dijital teminat vermelisiniz,

Kullandırılan kredilere uygulanan standart faiz oranları şöyle kaydediliyor:

Taksitli İhtiyaç Kredisi 3 ila 36 ay arası yüzde 1,51 ila yüzde 1,54 arasında rakamlarla kaydediliyor.

VakıfBank Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

Bankanın tam kapanma sürecinde kullandırdığı avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunurken 0 850 222 0 724 Müşteri Hizmetleri telefon numarası üzerinden detaylı bilgi alabilir, kredibilite durumunuzu hızlı bir şekilde öğrenebilir, bankanın mobil uygulaması ya da resmî internet adresi olan www.vakifbank.com.tr internet adresinden başvuruda bulunabilirsiniz.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR