Vakıfbank, İNG, İş Bankası Ve Şekerbank, Şartsız, Gelir Belgesiz 400.000 TL Konut Kredisi Veriyor

Vakıfbank, İNG, İş Bankası Ve Şekerbank, Şartsız, Gelir Belgesiz 400.000 TL Konut Kredisi Veriyor
YAYIN TARİHİ: 24.01.2022 15:55:00

Vakıfbank, İNG, İş Bankası ve Şekerbank kredi olanaklarını ve kampanyaları sürekli olarak güncelliyor. Bu anlamda 400.000 TL konut kredisi veren bankalar hangileridir? 400.000 TL konut kredisi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? 400.000 TL konut kredisi almak istediğinizde bankalar nasıl işlem yaparlar?

Knut kredileri vatandaşlar tarafından en fazla aratılanlar arasına girmiş durumdadır. Bu anlamda yüksek konut kredisi rakamları daha fazla ilgi çekiyor. Vakıfbank, İNG, İş Bankası ve Şekerbank ise vatandaşların konut alma ihtiyaçlarını karşlılıyor.  Konut alacak ve yeni ev sahibi olacak vatandaşlarımız, nakit amacıyla bankalardan destek istemektedirler. Bankalarda destek kredisi sunarak müşterilerin konut almalarında yardımcı olmaktadır. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

İNG BANK 400.000 TL Konut Kredisi Başvurusu


İNG Bank'ta konut kredisi için cazip oranlar sunuyor. Bu anlamda 400.000 TL kredi alırsanız ödeyeceğiniz rakamları sayfamızda verdik. 

İş Bankası 400.000 TL Konut Kredisi Başvurusu


İş Bankası üzerinden konut kredisi alacaksanız makul faiz oranları ile hemen onay alabilirsiniz. Banka şubelerinden gerçekleştireceğiniz kredi müracaatında 120 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli konut kredisi kullanabilirsiniz.

İş Bankası konut kredilerinde alacağınız evin uzman değerine göre kredi kullandıracaktır. Kredi alacak olan müşteriler uzman değerinin %90’ına kadar kredi kullanabilirler. Geriye kalan alanı bankaya peşinat olarak vermesi gerekmektedir.


Banka şubelerine giderken kimlik, gelir belgesi ve tapu belgelerini götürmeniz yeterlidir. Hem de tapu belgesi yanı sıra tapunun borcu yoktur kağıtlarını da bankaya vermeniz gerekmektedir.

Vakıfbank 400.000 TL Konut Kredisi Başvurusu


Kamu bankası olan Vakıfbank, 1.29 faiz oranlarıyla müşterilerine 180 ay vadeye kadar ve 1 sene ertelemeli kredi seçenekleriyle konut kredisi vermektedir. Banka alacağınız evin uzman değerinin %90’ına kadar konut kredisi verecektir. Kredi müracaatı yalnızca banka şubelerinden yapılacak ve banka lüzumlu duyduğunda sizden kefil isteyecektir. Başvuru ve daha çeşitli bilgi amacıyla en yakın Halkbank şubesine gidebilirsiniz.

Şekerbank 400.000 TL Konut Kredisi Başvurusu


Genellikle kredi skoru düşük olan müşterilerin Şekerbank üzerinden kredi müracaatı yaptığını görmekteyiz. Size en yakın Şekerbank şubesinden konut kredisi müracaatı yapabilirsiniz. Banka alacağınız evin uzman değerinin %90’ına kadar kredi verecektir.

Bu banka ilaveten alacağınız konut kredilerinde 120 ay, 240 ay, 360 ay gibi vadeler de yaptırmaktadır.  
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR