Vakıfbank Duyurdu! Büyük Kampanya Açıklandı! Devlet Destekli 0.49 Faizle Kredi Alabilirsiniz!

Vakıfbank Duyurdu! Büyük Kampanya Açıklandı! Devlet Destekli 0.49 Faizle Kredi Alabilirsiniz!
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 23:07:00

Düşük faizli devlet destekli bu krediden kimler yararlanabilecek? Kredi faiz oranı ne kadar? Kredi limiti ne kadar? Kredi başvuruları nereden yapılacak?

Son dakika uzun süredir görülmeyen kampanya açıklaması geldi. Vakıfbank tarafından devlet destekli olarak şaşırtan oranlarda kredi faiz oranı duyurusu yapıldı. Vakıfbank 0.49 faiz oranı ile devlet destekli kredi kampanyasından yararlanmak için acilen başvurularınızı internet üzerinden ve şubelerden yapabileceksiniz.

DEVLET DESTEKLİ 0.49 FAİZ ORANI İLE KREDİ!

Vakıfbank tarafından son dakika duyurusu yapılan bu kampanyası ile birlikte anında ilgi odağı oldu. Düşük faize sahip bu kredi desteği vatandaşlara 0.49 faiz oranları ile sunulurken kredinin devlet destekli kredi vereceği duyursuda yapıldı.

Bu krediye başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, Vakıfbank şubelerine giderek veya internet şubesi üzerinden kolaylıkla işlem yapabileceklerdir. Düşük orana sahip 0.49 faiz oranına sahip, devlet destekli ihtiyaç kredisine başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden kredi onayı almak istiyorlarsa eğer, belirtilen bazı şartlara uygun olması gerekmektedir. 


KREDİDEN YARARLANMAK İÇİN ŞARTLAR NELER?

Vakıfbank, belirlenen bazı şartlardan, kendi bankası üzerinden emekli maaşı almakta olan veya sigortalı olarak çalışan ve maaş alan kişilere öncelik tanıyarak bu krediden yararlanmaları sağlanacaktır. Ayrıca yararlanmak için daha önce kendi bankasından kredi kullanmış olmasını isteyeceklerdir.

Vakıfbank tarafından sağlanan kredilerden daha önce ihtiyaç kredisi kullanmış olan ve kredi ödemlerini birgün bile geciktirmeyen kişiler için en düşük oranlardan 0.49 faiz oranları ile birlikte 20000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisindan yararlanmaları sağlanacaktır. 

KİMLER YARARLANABİLECEK?

Vakıfbank'ın bu düşük faizli kampanyasının şubat ayında başlaması bekleniyor. 2022 Şubat ayına kadar yapılacak olan çalışmalarla beraber kredinin 20000 TL'ye kadar verileceği, bu limitin de artması beklenmektedir. Vakıfbank, gündemde olan düşük faizli kampanyayı sadece kendi banka müşterilerine sunacağı için diğer müşteriler de kredi kullanmak istiyorlarsa eğer, bankanın, güncel faiz oranlarından yararlanmaları gerekmektedir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR