Usta Müzisyen Coşkun Sabah’tan Çarpıcı Bülent Ersoy Açıklaması: Bülent Ersoy Beni Kıskanıyordu

Usta Müzisyen Coşkun Sabah’tan Çarpıcı Bülent Ersoy Açıklaması: Bülent Ersoy Beni Kıskanıyordu
YAYIN TARİHİ: 1.04.2021 11:28:00

Usta müzisyen Coşkun Sabah, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Sabah, Bülent Ersoy'un kendisini kıskandığını ifade edip müzik kariyeri, özel hayatı ve kızı Roza ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Coşkun Sabah, kariyerinin ilk yıllarında Bülent Ersoy’un kendisini kıskandığını söyledi. Sabah ayrıca kız Roza ile ilgili de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
"BÜLENT ERSOY BANA KUMPAS KURDU”

Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olan Coşkun Sabah, Bülent Ersoy’un ekibinde ud çalarken ‘tenzili rütbeye’ (mertebe düşürülmesi) uğradığını kaydetti: “Çok alkış alıyordum. Bülent Hanım kıskanıyordu beni. Gar Gazinosu’nda çıkıyordu, ‘özel saz’ olarak bazen beni de götürüyordu. Saz ekibinde koltuk, kıdeme göre sıralanır. Bir gün geldim, koltuğum başka yerde duruyor. Aldım udumu çıktım. Bu işte bir kumpas var çünkü. ‘Ben artık ud çalmayacağım, kendi şarkılarımı okuyup meşhur olacağım’ dedim. Muzaffer Özpınar bana haber uçurdu ‘Bu olay Bülent Ersoy’un ricasıydı’ diye.”

YAŞLANMA GEÇİKTİRİCİ TAKVİYELER ALIYOR

69 yaşındaki Coşkun Sabah, yaşlanmaya karşı koymak için 30 yıldır anti-aging programı uyguladığını da şöyle açıkladı: “İki senede bir kan örneklerim yurtdışına gider. Aminoasitler, vitaminler, mineraller eksikse yerine konur. Yaşlanma geciktirici takviyeler alınır. Dinç ve genç kalmak istiyorum. Uykuma ve beslenmeme de dikkat ederim.”

“BATI’YA GÖRE MODERN BİR BABAYIM”


Bir süre önce “Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraf paylaşmasına müsaade etmem” dediği iddiasıyla gündeme gelen Coşkun Sabah, “Tutucu bir baba mısınız?” sorusuna, “Batı’ya göre modern babayım. Kordon’da gezerken mini şortla dolaştırırım. Ama o mini şortu Mardin’de, Urfa’da giydirmem.” yanıtını verdi.
"ÖYLE BİR SÖYLEMİM OLMADI"

Coşkun Sabah'ın, kızının sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflar üzerine söylediği iddia edilen, "Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var. Ben Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?" sözleri herkesi şaşırtmıştı.

Sabah, verdiği röportajda bu sözleri söylemediği belirterek, "Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye de bir söylemim olmadı" demişti.

KIZINA ANNESİNİN İSMİNİ VERMİŞ

Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden olan Roza Sabah, 1999 yılının nisan ayında dünyaya geldi. Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor. Coşkun Sabah, kızı Roza doğduğunda gazetecilere şunları söylemişti: Ceyda hamileyken bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizde annemin ismi olan Roza'yı koymak istedik. Roza doğduğunda inanamadık, anneme çok benziyor. Gözlerinin mavi oluşu aynı annem. İki kuşak sonraya geçebiliyor demek ki.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR