TV 8’in Survivor Macerası Başlamadan Bitti Anında Sepetlendi! Milyonlar All-Star 2022’yi Beklerken..

TV 8’in Survivor Macerası Başlamadan Bitti Anında Sepetlendi! Milyonlar All-Star 2022’yi Beklerken..
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 16:28:00

15 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında izleyiciyi selamlayan Survivor 2022, büyük bir depremle sallanıyor. Acun Ilıcalı’nın göz bebeği olan Survivor, 2022 sezonunda All-Star olarak yayınlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarında hayatta kalma ve şampiyon olma mücadelesi verdiği Survivor All-Star başlamadan saatler önce yayından kaldırılan programın şokunu yaşadı. Acun Ilıcalı’nın bu kararı sonrası Acun Medya ailesi topa tutuldu.

Aylardır yeni sezonu merakla beklenen Survivor, 2022 sezonunda All-Star formatıyla yayınlanıyor. Acun Ilıcalı’nın geçen sezon Survivor beklenen reytingleri almayınca kolları sıvadığı Survivor All-Star büyük vaadlerle yayın hayatına başladı. Survivor All-Star başladı başlamasına ama şimdi de yayından kaldırılmanın şokunu yaşıyor. Daha önce şampiyon olmuş ya da performanslarıyla hafızalara kazınmış isimlerin yer aldığı, Acun Ilıcalı’nın Survivor tarihinin en iddialı kadrolarından biri olarak değerlendirdiği Survivor 2022 All-Star başlamadan, TV 8 büyük bir depremle çalkalanıyor. Survivor’la özdeşleşen Survivor Ekstra yayından kaldırıldı. Peki nerede yayınlanacak? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Acun Ilıcalı’nın 2021 başında büyük umutlarla yayın hayatı için onay verdiği Exxen, Survivor sonrası yayınlanan Survivor Ekstra’nın yeni ev sahibi olacak. Acun Medya’nın aldığı bu karar sosyal medyada tefe kondu. Para için böyle bir hamlede bulunulması sonrası izleyiciler Acun Ilıcalı ve ekibine tepkilerini dile getirdi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR