Tolgahan Sayışman’ın Ardından Eşi Almeda Abazi’nin Ve Oğlunun Da Testi Pozitif Çıktı...

Tolgahan Sayışman’ın Ardından Eşi Almeda Abazi’nin Ve Oğlunun Da Testi Pozitif Çıktı...
YAYIN TARİHİ: 29.03.2021 17:05:00

Yaklaşık 10 gün önce ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncunun ardından, eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'ında Koronavirüs'e yakalandığı açıklandı.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman yaklaşık 10 gün önce koronavirüse yakalandığını açıklamış, tedavi için hastaneye yatacağını ifade etmişti. Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oğlu Efehan ile kendisinin de koronavirüse yakalandığını ve tüm ev halkının koronavirüs olduğunu duyurdu.

"TÜM EV HALKININ KOVİD-19 POZİTİF OLDUĞUNU ÖĞRENDİK"

Instagram hesabından yaptığı açıklamada Almeda Abazi, "Merhabalar herkese, o kadar çok mesaj alıyorum ki, durumumuzla alakalı, ilginiz ve endişeniz için çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız, Bu yüzden de bir açıklama yapma ihtiyacı duydum merak edenler için. Yapılan testler sonucunda oğlumuz Efehan, ben ve tüm ev halkının Kovid-19 pozitif olduğunu öğrendik. Bu arada eşim Tolgahan da hastaneden çıktı, tedavisi evde devam ediyor. Herkese sağlıklı günler diliyor ve bu hastalığa karşı çok dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

“VİTAMİNLERLE ATLATMAYA ÇALIŞIYORUM”

İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan Abazi ayrıca, şunları dile getirdi:


"Çok teşekkürler herkese, Herkes hamileliğimi soruyor. Evet, çok çok korktum. 30-31 haftalığım şu an ve evet hamileliğimden dolayı ilaç tedavisi uygulanamıyor. Maalesef ki vitaminlerle atlatmaya çalışıyorum."

MUTASYONLU VİRÜSE YAKALANDI

Oyuncu Tolgahan Sayışman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mutasyonlu koronavirüse yakalandığını şöyle duyurmuştu:

"Covid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. (Yapılan testler negatifti.) Ancak bugün son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı. Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya devam ediyorum. Herkese sağlıklı günler temenni ediyorum." 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR