THODEX Vurgunun da Sıcak Gelişme! İnanamayacaksınız, Her Şeyi O İsim Planlıyor!...

THODEX Vurgunun da Sıcak Gelişme! İnanamayacaksınız, Her Şeyi O İsim Planlıyor!...
YAYIN TARİHİ: 15.05.2021 14:08:00

THODEX firarisi Özer yakalandı mı? Özer'e yardımcı olan isim kim? Faruk Fatih Özer en son nerede görüldü?

400 bin kişiyi dolandırarak gündeme oturan THODEX vurguncusu Faruk Fatih Özer, bir süredir aranmaya devam ediyor. Topladığı yüzlerce milyon parayla kaçarak büyük vurgun yaptı. Arnavutluğa giderek, Arnavutluk vatandaşı bir isimle otelde görüntülenmesinin ardından, izini kaybettirdi.

Arnavutluk'un başkenti izini kaybettiren Özer aranmaya devam ederken hakkında sıcak gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor. 20 Nisan 2021tarihinde İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına çıkış yapan THODEX kurucusu Faruk Fatih Özer'i yakalamak adına 25 Nisan tarihinde Tiran'a gönderilen 5 kişilik Türk polis ekibi de şüphelinin başka bir ülkeye kaçırıldığı ihtimalleri üzerine yurda döndüler.

İZİNİ KAYBETTİRMEYİ BAŞARDI!

THODEX kurucusu Faruk Fatih Özer, 20 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Havalimanından yurda çıkarak Özer'in Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gittiği ortaya çıkmıştı. Ardından Özer'in iki gün boyunca Tiran'ın merkezindeki Mondial Otel'de kaldığı ortaya çıkan görüntülere rastlanmıştı. Faruk Özer'in, İnterpol'ün arama kararının ardından kendisine yardımda bulunan şüphelilerin aracılıkları ile beraber bir eve yerleştirildiler. Özer'in kaldığı eve yapılan operasyonda da kaçmayı başaran vurguncu firari, Tiran dışında başka bir şehre kaçması üzerine izini kaybettirmeyi başarmıştır.


THODEX vurguncusu firari Faruk Fatih Özer'in kaçış sürecinde otele yerleşmesine yardımcı olan ve sonrasında kaçmasına da yardımcı olan otelden alan kişilerin kimlikleri belirlenmişti. Son gerçekleştirilen operasyonda Özer'i Arnavutluk'ta görüntülendiği otele yerleştiren kişinin Altjan Canaj adında bir Arnavutluk vatandaşı olduğu ortaya çıkması üzerine bu isim gözaltına alındı. Özer'e yardımcı olan bu şüpheli gözaltında verdiği ifadesinde Faruk Özer'in büyük bir dolandırıcı olduğunu öğrenmesinin ardından arkadaşı, Edevaldo Haxhiu ile görüştüğünü daha sonra ise korkup saklandığı açıklamasında bulundu.

O İSİM YAKALANIRSA EĞER!

Haxhiu adlı isim Faruk Fatih Özer'i Arnavutluk'ta karşılanmasına ve ardından saklanmasına da yardımcı olam kilit isim olarak bilinmektedir. Bu kapsamda Özer'e yardımcı olan firari durumda olan Haxhiu izimli kişinin yakalandığı takdirde Faruk Fatih Özer hakkında onu ele verecek kritik bilgiler paylaşacabileceği düşünülmektedir. Edevaldo Haxhiu'nun Durres merkezli bir güvenlik firmasının sahibi olduğu da edinilen bilgiler arasında yer almaktadır.


 

Hakkında bir süredir arama yapılan, Arnavutluk ve Türk güvenlik güçleri tarafından ortak gerçekleştirilen çalışmalarına rağmen, kendisinden henüz hiçbir iz alınamayan THODEX vurguncusu Faruk Fatih Özer'in başka bir ülkeye kaçırılma ihtimalinin güçlük kazandığı belirtilmiştir. Faruk Fatih Özer'in Arnavutluk'ta ülkede gıda ürünleri tedarikçisi bir iş insanı tarafından koruması altında polisten saklandığı ileri sürülmüştür. Faruk Fatih Özer'i yakalamak için 25 Nisan 2021 tarihinde Tiran'a gönderilen 5 kişilik Türk güvenlik ekibinin İstanbul'a döndüğü açıklaması yapılmıştır.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR