Teşkilat dizisinde üzen ayrılık! Ünlü isim diziye veda etti

Teşkilat dizisinde üzen ayrılık! Ünlü isim diziye veda etti
YAYIN TARİHİ: 18.05.2021 13:39:00

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden üzen ayrılık. Yayınlandığı pazartesi akşamları sevilen dizisi Teşkilat bir ayrılık yaşanıyor. İşte teşkilat dizisinde veda eden sürpriz isim.

TRT 1 sevilen dizisi Teşkilat 11. bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta pazar günü reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde ayrılık yaşanıyor. Pazar akşamları en çok sevilen dizisi Teşkilat peş peşe ayrılıklar dönemi yaşanıyor.

Zayed Fadi operasyonu bitti!

Zehirli kılıç ile temas kuran Fadi, zehirlenerek diziye veda etti. Teşkilat dizisinde Leyal, Fadi tarafından öldürüldü ve diziye veda etti.

Teşkilat Leyal Azra Bölek diziden ayrıldı!




Teşkilat dizisinde rol aldığı Leyal karakteriyle büyüleyne Azra Bölek, Teşkilat dizisinden resmen ayrıldı. finale az bir süre kala Teşkilat dizisinde ayrılıklar bitmeyecek.

Teşkilat sezon finali tarihi açıklandı!

Yapımcılığını Tims&B'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ketche'nin oturduğu, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler ve Tuncer Salman yer aldığı Teşkilat dizisi 14. bölümde sezon finali yaparak ekranlara ara verecek. Teşkilat dizisi sezon final tarihi 6 Haziran olarak açıklandı!

Teşkilat dizisi ayrılıkları sürecek!



Bu hafta bölüm itibariyle Teşkilat'tan kayıplar verilmeye devam edecek. Teşkilat dizisinde Ezgi Şenler karakterinin projeye veda edeceği öğrenildi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR