Tefeciye Bulaştığını Söyleyip Ünlülerden Para İsteyen Ece Erken: Kim Dost Kim Düşman Görmüş Olduk…

Tefeciye Bulaştığını Söyleyip Ünlülerden Para İsteyen Ece Erken: Kim Dost Kim Düşman Görmüş Olduk…
YAYIN TARİHİ: 10.04.2021 22:38:00

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Ece Erken, YouTube kanalı açarak videolar çekmeye başladı. İlk videosunu sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile çeken Erken, bu sefer arkadaşlarını arayıp tefeciye düştüğünü söyleyerek para istedi.

YouTube kanalı üzerinden video çeken Ece Erken son videosunda arkadaşlarını arayıp para istedi. 'Tefeciye düştüm' diyerek arkadaşlarına şaka yapan Ece Erken, ilk olarak Arto'yu aradı.

Erken, "Acil paraya ihtiyacım var karakoldayım. Bana 5 bin TL gönderir misin" dedi. Erken'in isteği karşısında şoke olan Arto ise "Hesap numaranı gönder hemen atayım" diyerek arkadaşının isteğini geri çevirmedi.

“ZENGİN SEVGİLİN VARKEN BENDEN İSTEYİNCE ŞAŞIRDIM”

Bunun üzerine Erken, şarkıcı Safiye Soyman'ı arayarak 10 bin TL istedi. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen Soyman ise hemen yanındaki arkadaşlarından isteyerek Erken'e geri döneceğini söyledi. 


Şaka yaptığını açıkladığı Soyman'ın "Senin zengin sevgilin var benden isteyince şaşırdım" demesi üzerine şaşkına dönen Erken, kahkaha atarak konuyu geçiştirdi.

“BÜTÜN PARAMI BORSDAYA YATIRDIM”

Para istediği Tanju Çolak'ın da olumlu cevabıyla sevinen Erken, en yakın arkadaşı Sezer'den 100 bin TL borç istedi. Ünlü isim, en yakın arkadaşının "Bütün paramı borsaya yatırdım. Çekersem çok zararım olur" demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi.

“SEN BANA GÖNDER”

Sunucu Aslı Turanlı'dan da beklediği cevabı alan Erken son olarak ünlü televizyoncu Metin Uca'yı aradı. Erken'in 5 bin TL istemesiyle şaşıran Uca, "Ben de zor durumdayım" cevabını verdi. Erken'in kendisine şaka yaptığını öğrenen Uca "O zaman sen bana gönder diyerek" güldürdü.


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR