TEB Bank ve 3 Banka Daha ATM Üzerinden Para Vermeye Başladı, Online Başvuru Yapmanız Gerekiyor!

TEB Bank ve 3 Banka Daha ATM Üzerinden Para Vermeye Başladı, Online Başvuru Yapmanız Gerekiyor!
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 10:31:00

ATM üzerinden para çekmek istediğimiz zaman kendi bankamızın olmadığı durumlarda sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu kapsamda TEB Bank ve diğer 3 farklı bankadan önemli bir açıklama geldi. TEB, DenizBank ve QNB Finansbank ATM’leri bundan sonra tek ATM gibi hizmet sunmaya başlayacak. Böylece her 3 bankadan da para çekmek istediğiniz zaman bu bankalardan herhangi birinin ATM’si üzerinde para çekebilirsiniz.

Bilindiği üzere para çekmek istediğimiz zaman artık, bizzat banka şubesine gitmeye gerek yok! Bunun yerine size en yakın olan ATM’ye giderek para çekebilirsiniz. Ancak genellikle hangi bankadan para çekecekseniz o bankanın ATM’sini bulmanız gerekiyor. Diğer türlü ya komisyon ödemek zorunda kalıyorsunuz ya da para çekemiyorsunuz. Bundan dolayı bankalar da bu sorunun üstesinden gelmek adında birtakım çalışmalara imza atıyor. Bu bankalar arasında TEB ile DenizBank ve QNB Finansbank da yer alıyor!


 

TEB, DenizBank ve QNB Finansbank ATM’lerinden Hangi İşlemleri Yapabilirsiniz!


Şayet nakde ihtiyacınız varsa bankada da paranız varsa size en yakın olan ATM’ye gidebilirsiniz. Özellikle TEB, DenizBank ve QNB Finansbank bu konuda ayrıcalıklı fırsatları sizlerle buluşturuyor. Üstelik bu üç bankanın ATM’leri aracılığıyla sadece para çekmek değil, farklı işlemleri de yapabiliyorsunuz.




TEB, DenizBank ve QNB Finansbank aralarında yapılan anlaşma gereği bu bankalardan herhangi bir bankada hesabınız varsa ve ATM kartı kullanıyorsanız, diğer iki bankanın

ATM’lerinden de işlem yapabilirsiniz. Bu durum elbette ki tüketiciler açısından önemli kazanımları da beraberinde getiriyor!



Artık limitiniz kadar para çekme işlemini TEB, DenizBank ve QNB Finansbank ATM’leri üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca para yatırabilir ve bakiyenizi de görüntüleyebilirsiniz. Bununla birlikte kredi kartı borcunuzu da bu 3 bankanın AMT’leri vasıtasıyla ödeyebilirsiniz.
Bilindiği üzere bu tür işlemleri farklı bir bankanın ATM’si üzerinden yaptığını zaman komisyon ücreti ödemek durumundaydınız. Oysa TEB, DenizBank ve QNB Finansbank arasında yapılan işbirliği neticesinde bu 3 banka müşterileri bu bankalara ait ATM’ler üzerinden tüm işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilir!
 


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR