TC Kimlik Numarasına 4.500 TL Ödeme Yatmış Olabilir, Bankalar Hemen Açıklama Yaptı, Almayanlar Var

TC Kimlik Numarasına 4.500 TL Ödeme Yatmış Olabilir, Bankalar Hemen Açıklama Yaptı, Almayanlar Var
YAYIN TARİHİ: 8.12.2021 23:26:00

T.C kimlik numaranız aracılığıyla 4.500 TL para yatmış olabilir. Bu anlamda bankalar açıklama yaptı. Kampanyalar peşi sıra paylaşıldı. Son dakika banka kampanya detayları sayfamızda

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve pandemi etkileri vatandaşları oldukça etkiledi. Bu anlamda nakit ihtiyaç istekleri fazlaca artmış oldu. Vatandaşlar ay sonunu getirmekte zorlanırken bankalar ise yeni kampanyalar ile vatandaşları çekmeye çalışıyor. Banka şubesine gitmeden vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını giderme şansı bulunuyor. Bu yapılan kampanyalar özellikle internet üzerinden vatandaşlara ulaşıyor. T.C kimlik no aracılığıyla mobil uygulama üzerinden başvuran vatandaşlar 4.500 TL'ye kadar ek ödeme alabiliyor. Verilen 4.500 TL ihtiyaç kredisi olarak vatandaşların hesaplarına aktarılıyor. Öte yandan 3 ay erteleme ve 36 aya kadar vade seçenekleri ise işin cabası. Başvuru için en önemli kriter ise şartlara uygunluk göstermenizdir. 



AKBANK 

Akbank bağlamında ortaya çıkartılan kampanya ile ihtiyaç kredinizi anında alabiliyorsunuz. Oldukça uygun olarak alacağınız kredi için size düşük faiz oranları sunuluyor. SMS Kredi 4425 ile Akbank'tan ne kadar kredi alabileceğinizi anında öğrenin, sadece kimlik belgenizle istediğiniz şubemizden kefilsiz kredinizi kullanın. Kredi yazarak boşluk bırakın, Vatandaşlık Numaranızı yazın, ... SMS Kredi 4425 ile yapılan başvurular yalnızca İhtiyaç Kredisi için geçerlidir.



 
GARANTİ BANKASI 


Garanti Bankası anında 4.500 TL ihtiyaç kredisi için hemen onay veriyor. Bu anlamda Garanti Bankası müşterisi olmanız bunun için oldukça yeterlidir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlara ugun faiz oranları veriliyor. Cep telefonunuzdan kısa mesaj bölümüne girerek, TC kimlik numarası bir boşluk, çekmek istediğiniz kredi miktarı bir boşluk, ödemek istediğiniz vade süresi bir boşluk ve aylık gelir miktarınızı yazıp 3390'a kısa mesaj olarak göndermek olacaktır.

TEB BANK 

TEB bank bağlamında 4.500 TL veriliyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabiliyor. Banka tarafından aynı zamanda şubeden de başvuru alınıyor. Bankanın kredi almak isteyenlere verdiği formu eksiksiz olarak doldurmak oldukça önemlidir. Öte yandan Pratik Kredi maksimum limiti 12.500 TL dir. TEB müşterisi olmasanız bile, tüm nakit ihtiyaçlarınız için 4466'ya T.C. Kimlik Numaranızı mesaj atarak kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 3 ay erteleme ve 36 ay vadeli kredi veriliyor. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR