TC kimlik numarası ile başvurana 7.000 TL verilecek! Yeni yılın ilk ödemesi başladı

TC kimlik numarası ile başvurana 7.000 TL verilecek! Yeni yılın ilk ödemesi başladı
YAYIN TARİHİ: 1.01.2022 10:46:00

Yeni yılın ilk günü bağlamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ödemeler başladı. TC kimlik numarasına göre hesaplara 7.000 TL yatacak. Akbank tarafından verilecek olan kredide şart yok koşul yok. Sadece TC kimlik no ile gelmeniz yeterli olacak.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Bu anlamda T.C kimlik numarasına 7.000 TL ödeme yapılıyor. Tüm detayları sayfamızda veriyoruz. 7.000 TL nakit para alabilmeniz için çeşitli koşulları yerine getirmeniz oldukça elzemdir. 7.000 TL ödeme alırken T.C kimlik numaranız ile sorgulama yapılacak ve geri ödeme vadesi belirlenecek. 5.000 TL almaya ha kazanan vatandaşlar 3 ay geri ödemesiz olarak bu parayı alabilecekler. 




Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile 7.000 TL 36 ay vadeyle faizsiz kredi kullanımı için bazı şartlar vardır. Bunlardan ilki banka müşterisi olmanız gerekir. Kredi notunuzun 1100 üzerinde olması istenir. Daha önce kredi alıp ödeyemediyseniz ve kara listede yer alıyorsanız bu krediye sahip olamazsınız. İcralık ve avukatlık yani davalık olanlarda bu parayı kesinlikle alamaz. 



Akbank banka kredi şartlarını karşılayan vatandaşlara pek sorun çıkartmıyor. Akbank SMS sayesinde anında başvuru imkanı yakalıyorsunuz. Cep telefonunuzun SMS kısmına T.C kimlik numaranızı yazın ve 4425'e mesaj olarak yollayın. Cep telefonu ile bankaya attığınız mesaja banka hızlı bir şekilde geri dönüyor. Kredi başvurusu onaylanırsa para anında hesabınıza geçiyor. Akbank bu bağlamda sadece SMS ile değil aynı zamanda ATM üzerinden de kredi imkanı sağlıyor. Online bankacılık hizmetlerini kullanmıyorsanız ya da bilmiyorsanız doğrudan banka şubesine giderek işlem yapabilirsiniz. Burada size verilen formu dört dörtlük doldurmanız yeterli olacaktır. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR