Survivor'da yemek veriliyor mu diye arayanlara alkol ifşası şoku! Ogeday yakalandı su gibi tüketiyor

Survivor'da yemek veriliyor mu diye arayanlara alkol ifşası şoku! Ogeday yakalandı su gibi tüketiyor
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 16:25:00

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da, kırmızı içecek şoku yaşanıyor... 2022 yılında All-Star formatında yayınlanan Survivor'ın önceki akşam yayınlanan iletişim oyununda Ogeday Girişken'in ifşası sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu. Oyun esnasında su içtikleri zannedilen mataradan dökülen kırmızı renkli sııvı olay olurken bu içeceğin ne olduğu merak konusu oldu. Bu görüntüler ve Ogeday Girişken'in kameraya tedirgin bakışları akıllara 'alkol mü kullanıyorlar?' sorusunu getirdi.

Survivor'da yemek veriliyor mu diye arayanlara alkol ifşası şoku! Ogeday yakalandı su gibi tüketiyor... Her bölümde farklı bir rekabet, farklı bir heyecanın yaşandığı Survivor'ın, tarihinde en çok merak edilen konulardan biri de yarışmacılara yiyecek, içecek verilip, verilmediği yönünde. Bu konu hakkında önceki gün flaş bir ifşa yaşandı. İfşanın kahramanı ise eski şampiyonlardan, Ogeday Girişken. 

Önceki akşam yayınlanan ve rekabetin, özlemin tavan yaptığı iletişim oyunun kadınlar etabını kazanan gönüllüler takımıydı. Hayli yorucu bir takım oyunu oynayan yarışmacıları bir de bastıran sağanak yağmur zorladı. Erkek etabında ise öyle bir olay yaşandı ki, bu anlar sonrasında izleyicisi olup bitene bir türlü odaklanamadı. 

Oyun alanından benchine geri dönen, eski şampiyonlardan Ogeday Girişken yarışmacıların su içtiği mataralardan birini aldı ve eline döktü. Tam bu sırada kameralar o anları kayda alıyordu ve Ogeday Girişken'in eline kırmızı bir sıvı döküldüğü görüldü. Bu esnada Ogeday Girişken'in kameraya tedirgince baktığı gözlerden kaçmadı.

Sosyal medyada Survivor hakkında yaptığı yayınlarla bilinen Ata Benli 'yarışmacılar şarap mı içiyor?' diyerek esprili bir dille durumu ti'ye aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara ananas, buz, enerji içeceği veriliyor yarışma öncesinde açıklamasını hatırlattı. Ancak konu yine de günün en çok konuşulan başlıklarından biri haline geldi. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR