Survivor’da Göz Göze Diz Dize Baraka Aşk Yuvası! Birbirinden En Alakasız İkili Kameralara Yakalandı

Survivor’da Göz Göze Diz Dize Baraka Aşk Yuvası! Birbirinden En Alakasız İkili Kameralara Yakalandı
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 10:08:00

TV 8 ekranlarında Acun Medya tarafından getirilen Survivor, 2022’de All-Star olarak karşımız çıkıyor. Daha önceki sezonlarda yarışmış iddialı isimlerinde ter döktüğü yarışmada en çokta 2020 sezonunun isimler yer alıyor. Ayrıca sık sık aşk haberlerinin patlak verdiği Survivor 2022 All-Star’da işte bir diğer aşk bombası da Survivor 2020 tayfasından geldi. Akla hayal gelmeyecek o iki yarışmacı barakada göz göze diz dize kameralara yakalandı.

Survivor 2022 All-Star iyiden iyiye aşk yuvasına döndü. İlk skandal yarışma öncesinde patlak verdi. Survivor 2020’den çıktıktan sonra takım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan ve sonrasında olaylı bir şekilde ayrılan Nisa Bölükbaşı’nın, Ogeday Girişken’le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu aşk üçlüsü hali hazırda Survivor parkurlarında ter döküyor.

Bir diğer aşk skandalı ise hiç beklenmedik bir yerden yarışma başladıktan sonra patlak verdi. Nisa Bölükbaşı yarışmaya yedeklerden geldikten sonra Mert Öcal ile Sude Burcu’nun aşk yaşadığını ifşaladı. İşin daha beter yani Mert Öcal’ın aynı anda eski Survivor’lardan biri olan Makbule Şakalakoğlu’nu da aynı anda idare etmesiydi.



Ve şimdi bir başka aşk iddiası daha gündeme atıldı. O iddianın hedefindeki iki isim ise Evrim Keklik ve Ardahan Uzkanbaş. Survivor 2020’den bu yana arkadaş olan Evrim ve Ardahan’ın adada, barakada samimi görüntüleri kameralara yansıdı. Ardahan’ın Evrim’in dizine yattığı o anlar milyonlara yansırken bir anda da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Evrim ve Ardahan’ın aşk yaşayıp yaşamadığı ise henüz bilinmiyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR