Survivor şampiyon adayı diskalifiye oldu! Acun Ilıcalı gözünün yaşına bakmadı! Poyraz Diskalifiye!

Survivor şampiyon adayı diskalifiye oldu! Acun Ilıcalı gözünün yaşına bakmadı! Poyraz Diskalifiye!
YAYIN TARİHİ: 12.04.2021 14:55:00

Survivor 2021'den şok haber! survivor Gönüllülerin en büyük şampiyon adayı Poyraz Diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı sosyal medyadan gelen tepkilere daha fazla dayanamadı. Sakatlığı nedeniyle yarışamayan Poyraz bu hareketiyle veda etti!

Survivor 2021'den şok diskalifiye! Yayınlandığı hafta içi ve hafta sonu reyting rekorları kıran Survivor 2021'de şampiyonluk adayı Poyraz diskalifiye ediliyor! Hem sakatlığı hem son sızan fotoğrafıyla Poyraz Survivor 2021'e veda ediyor!

Poyraz Diskalifiye ediliyor!

Survivor 2021'de büyük şok Poyraz diskalifiye ediliyor! Sosyal medyada sızan fotoğraf sonrası Acun Ilıcalı Poyraz kararı şok etti! 1 ay önceki fotoğraf bugün yeniden sızdı. Poyraz sakatlığı nedeniyle veda edeceği programda adeta tuzu biberi oldu! Poyraz bu fotoğrafı sonunu getirdi!

Survivor 2021 Şok elenme!




Survivor 2021 Poyraz bu hareketi sızdı! Acun Ilıcalı gelen şikayetler üzerine "Yarışmamızı bir çok çocuk izliyor, böyle bir olayı cezasız bırakamayız" açıklamasıyla Poyraz diskalifiye etme kararı aldı. Survivor İsmail ve Batuhan fanları Poyraz'ı biz eledik dese de gerçek biraz farklı!

Poyraz Survivor 2021'e devam etme şansı yok!

Survivor 2021 şok veda detayları belli oldu! Survivor Poyraz, yarışmaya sakatlığı nedeniyle devam edemiyor! Acun Ilıcalı ve doktor Metin Kuş ortak kararıyla bu hafta salı günü Poyraz Survivor 2021'e veda ettiği duyuracak.

Diz kapağı tedavisi nedeniyle oldukça zor durumda kalan Poyraz, apar topar Türkiye gelerek ameliyata alınacak. reyting nedeniyle hem İsmail hem Batuhan kavgalarıyla biraz daha direnen Poyraz programa veda ediyor! 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR