Survivor Değil Alev Topu! Nisa, Sercan, Barış, Ogeday’ı Unutun Hem De Evli! Eski Aşıklar Aynı Adada…

Survivor Değil Alev Topu! Nisa, Sercan, Barış, Ogeday’ı Unutun Hem De Evli! Eski Aşıklar Aynı Adada…
YAYIN TARİHİ: 19.01.2022 15:51:00

Survivor 2022 All-Star başlar başlamaz magazin gündemine bomba gibi düştü. Ağırlığı son 4 yıla ait olan All-Star kadrosu açıklandığı günden bu yana tartışma konusuydu. Özellikle aralarında gönül ilişkisi olan dörtlü Nisa Bölükbaşı, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı ve Ogeday Girişken’in aynı adada olmasının işleri karıştıracağı düşünülüyordu. Ancak seyirciye gol başka bir yerden geldi. Sercan Yıldırım’ın Survivor’daki kadınlardan biriyle bir dönem aşk yaşadığı iddia edildi. İşte o iddianın ağızları açık bırakan detayları.

Acun Medya’nın ve TV 8’in göz bebeği Survivor, 2022 yılında All-Star formatında ekrana geliyor. Masterchef’in finalinin hemen ertesi günü yayın hayatına başlayan ve öncesinde büyük bir beklenti yaratılan Survivor, bu beklentinin de karşılığını veriyor. Daha 1 hafta dolmadan kaosun ve rekabetin en üst düzeye çıktığı Survivor hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı sosyal medyada. Bu sezon sürgün adası uygulaması başlatıldı Survivor’da. Dönem dönem eleme adayları bu adaya gidecekler ve oyunlardan, takımlarından tamamen soyutlanacak. Bu doğrultuda o adaya ilk giden Birsen Bekgöz, ikinci giden ise Sercan Yıldırım olmuştu. Ardından gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz adanın yolunu tutmuştu. İddia da sürgün adasından patlak verdi. Evliliği öncesinde çapkın olduğu bilinen Sercan Yıldırım, o yarışmacının eski sevgilisi çıktı.



2020 yılında katıldığı Survivor’da adı genç yarışmacı Nisa Bölükbaşı’yla aşk dedikodularına karışan Sercan Yıldırım’la, sürgün adasına ilk giden Birsen Bekgöz’ün bir dönem aşk yaşadıkları iddia edildi. TikTok’ta turker.gol52 adıyla paylaşımlar yapan bir kullanıcı, Birsen ile Sercan’ın sürgün adasındaki karşılaşmalarını alıntılayarak ‘eski aşklar sürgün kampında karşılaşıyor’ yazdı. Bir dönem Nihat Doğan’la da aşk yaşadığı bilinen Birsen Bekgöz ile Sercan Yıldırım aşk yaşadılar mı yaşamadılar mı sorusu ise henüz net olarak yanıt bulmadı. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR