Survivor All-Star’ın İlk Oyununun Kazananı İfşa Oldu Acun Ilıcalı Sinirden Yaktı Yıktı! Yine Aynı..

Survivor All-Star’ın İlk Oyununun Kazananı İfşa Oldu Acun Ilıcalı Sinirden Yaktı Yıktı! Yine Aynı..
YAYIN TARİHİ: 14.01.2022 11:01:00

Masterchef’in final yapmasının hemen ardından bir ekran efsanesi olan Survivor geri dönüyor. 2022’de All-Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak olan Survivor’da bu sezon kasırgalar kopacak gibi. Kanlılar, eski düşmanlar, yeni dostlar, eski aşklar, yeni sevgililer, platonik aşıklar, her şey var. 15 Ocak akşamı başlayacak olan Survivor 2022 All-Star başlamadan ifşa şoku yaşıyor. Survivor’ın ilk oyununun kazananı ifşa edildi. Peki ilk oyunu hangi takım kazandı?

Survivor All-Star başlamadan yankıları başladı bile. Acun Ilıcalı’nın göz bebeği olan yarışma programı Survivor, 2022 yılında All-Star olarak yapılacak. Geçmiş sezonlarda yarışan birbirinden iddialı yarışmacıların yeniden parkurlarda ter dökeceği Survivor All-Star 2022 diğer tüm sezonlardan daha sert geçecek. Her birinin birbiriyle bağlantısı olan Survivor’da bu sezon şampiyonlar da var şampiyonluğu kıl payı kaçıranlar da. 15 Ocak akşamı yeni sezonuyla izleyiciye ‘merhaba’ diyecek olan Survivor başlamadan ifşa şoku yaşıyor. Acun Medya ve bizzat Acun Ilıcalı’nın ifşalarla nasıl başının dertte olduğu geçmiş sezonlardan malumunuz. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Önce Survivor 2020 ile başlayan ifşalar sırasıyla Masterchef, sonra da Survivor 2021’de devam. Masterchef 2021’de yaşanan ifşalarında ardından Survivor 2022’de vira dedi ve ilk ifşa geldi. Sosyal medya fenomeni Ata Benli, Survivor All-Star 2022’nin ilk oyununun kazanananı ifşa etti. Ata Benli’nin iddiasına göre Survivor’da ilk oyunu kazanan Gönüllüler takımı olacak. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR