Sonbahar Kredisi Verilecek: Son Dakika Bankalardan Yeni Kampanya Detayları Yayınlandı

Sonbahar Kredisi Verilecek: Son Dakika Bankalardan Yeni Kampanya Detayları Yayınlandı
YAYIN TARİHİ: 27.09.2021 08:59:00

36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli Bahar kredisi veren bankalar hangileridir? 36 ay vadeli ve 3 ayı ertelemeli olarak bahar kredisi alabileceğiniz bankaları, sizler için araştırdık. Sizlerde bu bankalardan düşük faiz oranları ile birlikte kampanyaya katılabilir, ilk taksit ödemenizi de erteleme yaparak rahat bir nefes alabilirsiniz. 

36 ay vadeli, bahar kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka kredi notunuzun en az 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Banka kredi sicili temiz ve diğer bankadaki kredi ve kredi kartı ödemelerinizin de güncel olmasına özen gösteriniz. Gecikmeli kredi ve kredi kartı ödemeleriniz varsa bu ödemeleri yatırdıktan 24 saat sonra kredi başvurusu yaparsanız, ekranlara düşmeden bu şekilde kredi onayı alabilirsiniz. Sizlerde şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, bahar kredisi veren bankalardan kredi başvurunuzu yaparak, hemen aynı gün içerisinde kredi kullanabilirsiniz. İşte bankalar...

Ziraat Bankası Bahar Kredisi Başvurusu 

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte 100.000 TL'ye kadar Bahar Kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası, 100.000 TL'ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredilerinde, sizlere anında kredi onayı verecek ve sonuçlarında aynı gün içerisinde sizlere söyleyeceklerdir. Size en yakın banka şubesine gittiğiniz zaman kimlik ve gelir belgenizi vererek, bu bankadan kredi başvurunuzu tamamlayabiliyorsunuz. Banka üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu, eğer olumlu olursa diğer bankadaki borçlarınız da hesaplanarak tüm bankadaki borçlarınızı ziraat bankasına transferi diyebilirsiniz. Ziraat Bankası Bahar Kredisi Başvurusu 36 ay vadeye kadar verilirken, ilk kredi taksit ödemesini 3 ayı ertelemeli veya iki ayı ertelemeli olarak yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşırlarsa kredi notu düşük olsa bile kredi onayı alabiliyorlar. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek buradan 100.000 TL'ye kadar Bahar Kredisi kampanyasına katılabilir, sizlere verilen faiz oranları ile birlikte 36 ay vadeli kredinizi kullanabilirsiniz. 

Akbank Bahar Kredisi Başvurusu 

100 bin TL'ye kadar bahar kredisi kullanmak isteyen müşteriler özel bankadan olan Akbank üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyor. Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapacak olan kişilere, Bahar Kredisi Kampanyası ile birlikte 3 ayı ertelemeli ve düşük faizli kredi imkanı sağlıyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi başvurularını banka şubelerinden yapabildikleri gibi, ayrıca internet üzerinden ve cep telefonlarından mesaj atarak da yapabiliyorlar. 100 bin TL'ye kadar kullanacağınız Bahar Kredisinde kredi başvurusunu SMS ile yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek buraya Kredi yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı da yazarak, 44 25 numarasına gönderin. Kredi başvuru sonucu 5 dakika içerisinde sizlere gönderilecektir, kredi onayı almanız ile birlikte kredinize hemen aynı gün içerisinde Akbank üzerinden kullanabilirsiniz. Akbank ayrıca internet bankacılığı uygulaması olan Akbank Direkt kullanan müşterilerine de şubelere gitmeden, Bahar Kredisi kampanyasına katılmalarını sağlamaktadır. İnternet bankacılığına girerek buradan, Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunu yaparsanız ve kredi onayı alırsanız, şubelere gitmeden kredinizi Akbank, hesabınızı atabilirsiniz.

Garanti Bankası Bahar Kredisi Başvurusu 

Garanti Bankası üzerinden de bahar kredisi kampanyasına başvuru yapabilirsiniz. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak verilecek bu kredilerde kredi notu 1100 ve üzerinde olan müşteriler kredilerini kullanabilirler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler kredi notu 1100 ve üzerindeyse 3 aylık sigortalarının olması durumunda bu bankadan 100 bin TL'ye kadar kredilerini alabiliyor. Size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Emekli olan müşteriler ise emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak daha yüksek limitlerde krediler kullanabiliyorlar. Emekli olan kişilere ayrıca kredi notu düşük olması durumunda bile kredi onayı verilmektedir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR