Son Dakika: THODEX Vurgununda Flaş Gelişme! Yakalandı ve İtiraf Etti!

Son Dakika: THODEX Vurgununda Flaş Gelişme! Yakalandı ve İtiraf Etti!
YAYIN TARİHİ: 10.05.2021 15:19:00

Gündeme bomba gibi düşen kripto para vurgununda sular durulmuyor. Arnavutluk'ta izine rastlanan Özer yakalandı mı? Özer ile görüntülerine ulaşılan Arnavutluk vatandaşı yakalandı mı? İşte güncel veriler...

Türkiye geçtiğimiz haftalarda gündeme damga gibi vuran kripto para vurgunu ile sarsıldı. THODEX' kurucusu yaşanan olayın ardından kırmızı bültenle aranmaya devam ederken geçtiğimiz hafta görüntüleri Artavutluk'un başkenti Tiran da ortaya çıktı. Görüntülerde yanında olan kişinin de Arnavutluk vatandaşı olduğu belirtilmişti. Kameralara yanısyan görüntülerdeki kişinin Altjan Canaj olduğu bilgisine ulaşılmıştır.

Bunun üzerine adım adım takip edilen Özer ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya başlandı. Özer'in izine Üsküp'te de rastlanırken, Karadağ'da iki gün kaldığı ve Tiran'a geri döndüğü bilgisine ulaşılmıştır. Özer'in yat kiralayarak sefa sürdüğüde alınan haberler arasında yer almaktadır. Peki neler yaşandı? Özer yakalandı mı?

YAKALANDI!

THODEX vurguncusu Faruk Fatih Özer kaçarak Arnavutluğa gitmesi ve son olarak kameralara yakalandığında yanında Arnavutluk vatandaşı bir kişinin olması sonucunda, kaçış sürecinde rol oynayan Arnavut vatandaşlarıda teker teker yakalanmaya başlandı. Son olarak Faruk Fatih Özer’in kaldığı otelde yanında güvenlik kamerasına yansıyan kırmızı beyaz montlu kişinin Arnavutluk vatandaşı Altjan Canaj (Altyan Canay) olduğu ve bu kişinin yakalandığı belirtildi.


İTİRAFLAR GELDİ!
 

Arnavutluk vatandaşı Altjan Canaj isimli kişinin, Özer'in kaçış planında asıl pay sahibi olan Edevaldo Haxhiu adlı kişiyle Faruk Fatih Özer’e yardımcı oldukları itirafında bulundu.

Altjan Canaj yakalanmasının ardından, ifadesinde Faruk Fatih Özer’in suçlu olduğunu basında yer alan haberleri gördükten sonra anladığını açıkladı.

Thodex’in vurgun yaparak kaçan firari kurucusu Faruk Fatih Özer’i hatırlı bir arkadaşının isteğiyle havalimanında karşılayarak otele götürdüklerini itiraf etti.

Altjan Canaj, ifadelerine devam ederken, basından Fatih Özer hakkında bilgisi olmadığını basından büyük bir dolandırıcılığın içinde olduğunu öğrenmesi üzerine, Edevaldo Haxhiu ile yeniden görüştüklerini açıkladı. Altjan Canaj, korktukları için 15 gündür polisten kaçtığını ve saklandığını da itiraf etti.

Emniyet kaynaklarından konu ile ilgili olarak alınan bilgilere göre Faruk Fatih Özer'in, Arnavutluk’ta gıda ürünleri tedarikçisi bir firmanın yöneticisiyle birlikte saklandığıda belirtilmektedir.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR