Son Dakika: Meclisten Onay Çıktı! Biraz Önce Kabul Edildi! Vatandaşların Borçları Kapatılacak!

Son Dakika: Meclisten Onay Çıktı! Biraz Önce Kabul Edildi! Vatandaşların Borçları Kapatılacak!
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 10:28:00

​Son Dakika: Müjdeli haberler peşi sıra geliyor. İlk evvel asgari ücret zammı açıklandı. Şimdi ise Meclisten çok mühim bir tasarı geçti. Bu anlamda yeni kredi paketi bağlamında verilebilecek krediyle vatandaşlar borçlarını sıfırlayacaklar. Son dakika haberi ile eş güdümlü bankalara kredi ve kredi kartı olan vatandaşlar rahat bir soluk alacak. Bankalara biriken borçları kapamak amacıyla kredi alacak olan vatandaşın müracaat yapması gerekiyor. Bu bağlamda çok cazip faiz oranlarıyla yüksek limitli krediler çekilebilecek.

Vatandaşları sevindiren haber Meclisten geldi. Bu anlamda 3 büyük kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kişilerin borçlarını sıfırlıyor. Hem de borç kapatma kredisinde vade sayısı oldukça yüksek oluyor. Meclis doğrultusundan son dakika olarak geride bıraktığımız borç kapatma kredisi yasa tasarısı sonrasında ise detaylar yoğun şekilde araştırılıyor. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank baktığımız zaman bu kampanyalara ortak olmuş durumdalar. Bu bankalardan borç kapatma kredisi almak isteyen vatandaşların gerekli olan şartları sağlamış olmaları oldukça önemlidir. Şartları sağlayıp kredi çeken vatandaşlar bu sayede borçları tek bir banka üzerinde toplamış olacaklardır. 




VAKIFBANK DEVLET DESTEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ 

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank kredi başvuruları bağlamında Ziraat Bankası ardından ikinci sırada yer almaktadır. Bu banka bağlamında başvuru yapacak olan kişiler borç kapatma kredisi olarak 350.000 TL'ye kadar para alabileceklerdir. Özellikle bu bankanın müşterisi olanlar şubeye giderek birkaç işlem yaptıktan sonra nakit paralarına kavuşacak.



Dağınık dağınık pek çok bankaya borcu olan vatandaşlar borç kapatma kredisi sayesinde borçlarını tek bir bankada toplayacaktır. Vakıfbank'a kredi başvurusu yapıldıktan sonra değerlendirme şubeler tarafından değil Genel Müdürlük tarafından bizzat yapılacaktır. Eğer onay verilirse mesaj yoluyla kişiye bildirim sağlanır. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR