Son Dakika: 10.000 TL Borç Kapatma Kredisi Başladı!

Son Dakika: 10.000 TL Borç Kapatma Kredisi Başladı!
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 22:35:00

10.000 TL borç kapatma kredisi veren bankalar hangileridir? 10.000 TL borç kapatma kredisi almak için şartlar nelerdir? Sizlere son dakika kampanyası yapan bazı bankaların borç kapatma kredileri hakkında bilgiler vereceğiz.

Bankalardan alınan ihtiyaç kredileri kadar artık borç kapatma kredileri de oldukça rağbet görmektedir. Bankalarda olan kredi kartı ve kredi borçlarınızı ödemekte güçlük çekerseniz, bankalar sizlere bu kredileri vererek hemen tek bir yerde toplama olanağı sağlayacaklardır. Sizlerde son kampanya olan 10 bin TL borç kapatma kredisi alarak, tek bir bankada ödeme yapabilir, 36 ay vadeye kadar da borçlarınızı bölebilirsiniz.

Bu kredilerde dikkat etmeniz gereken, güncel olan borçlar için verilmesidir. Bankalar geçmişte icralık olduğunuz kredi ve kart borçları için bu borç kapatma kredilerini vermezler. Eğer güncel kredi veya kart borçlarınızı tek bir bankada toplamak istiyorsanız, 10 bin TL borç kapatma kredisi veren bankalardan hemen işlem yaparak hızlı bir şekilde bu krediyi kullanabilirsiniz. İşte detaylar…

Akbank 10 bin TL Borç Kapatma Kredisi Başvurusu

Akbank kredi kartı borcu olan müşterilere 10 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi vermektedir. Kredi başvurusunu en yakın banka şubesinden yapmanız gerekiyor. Eğer birden fazla kartınız var ve bu kartların borçlarını ödeyemiyorsanız, banka sizlere hemen tek bir yerde toplayacağınız borç kapatma kredilerini verecektir.

Başvuru sonrasında borçlarınız hesaplanır ve ona göre onay alırsınız. Banka kredi kartı için ayrı, kredi için ayrı borç kapatma kredisi veriyor. Eğer daha yüksek borçlarınız varsa, gelir durumunuzun yetmesi halinde banka sizlere 50 bin TL’ye kadar da kredi kapatmak için başvuru imkanı sağlayacaktır. Alacağınız tüm borç kapatma kredisi 36 ay vadeli olarak verilmektedir.

QNB Finansbank 10 bin TL Borç Kapatma Kredisi Başvurusu

QNB Finansbank şubelerine giderek de hemen borç kapatmak için kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan kişilerin bu bankadan 10 bin TL için kredi kartı, kredi veya KMH borçlarını kapatacağını söylemek istiyoruz. Banka şubelerine gittiğinizde kimlik, gelir belgesi ile birlikte kapatacağınız kredi kartlarının ve kredilerinin kapatma rakamlarını da bankaya vermeniz gerekmektedir. Başvurusu onay alanlar 10 bin TL kredi aldıklarında ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli olarak yapacaklar ve toplamda 36 ay vade ile kredi kullanacaklardır.

Vakıfbank 10.000 TL Borç Transfer Kredisi Başvurusu

Kamu bankası olarak kredi başvurusu yapacaksanız, bankanın şubelerine giderek hemen işlem yapabilirsiniz. Vakıfbank, 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak sizin kredi kartı borçlarınızı kapatacağınız bir kredi imkanı verecektir. Kredi başvurusu sonrasında banka tüm kart borçlarınızı hesaplayacak ve buna göre kredi imkanı sunulacaktır. Vakıfbank üzerinden kredi borçlarınızı kapatmak için kredi kullanacaksanız, gelir durumunuzun iyi olması ve sigortanızın en az 6 aydır yatıyor olması gerekmektedir. Banka 10 bin TL üzerinde de sizlere borç kapatma kredisi verecektir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR